Kelly Clarkson nu vrea să se recăsătorească
Autor: Liana Ganea
Data publicării:
După divorțul dureros din 2021 de producătorul Brandon Blackstock cu care are doi copii, artista Kelly Clarkson nu își mai dorește să se căsătorească, nici acum, nici în viitor. Aceasta susține că separarea de Brandon "a terminat-o."

Kelly Clarkson (41 de ani) a devenit cunoscută în toată lumea în anul 2000, când a câștigat marele premiu al show-ului american de talente „American Idol”. Artista s-a căsătorit cu managerul de talente și producătorul „The Kelly Clarkson Show” Brandon Blackstock (46 de ani) în urmă cu șapte ani. Au împreună doi copii - pe River Rose (8 ani) și Remington „Remy‟ Alexander (7 ani). Cei doi s-au întâlnit la repetițiile pentru premiile Academy of Country Music Awards în mai 2006. Păreau a fi cuplul perfect, însă problemele i-au copleşit şi au decis să divorţeze în urmă cu trei ani. 

Clarkson a crescut într-o familie cu părinți divorțați, așa că nu e străină de emoţiile pe care cei mici le trăiesc în astfel de momente. „Eu fac parte dintr-o familie divorțată. O vom rezolva. Nu sunt sentimente mici, sunt sentimente uriașe și emoții uriașe, (…) În fiecare seară îmi întreb copiii dacă sunt fericiți. De multe ori îmi spun: știi, sunt pur și simplu trist. Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă‟, a dezvăluit artista într-un interviu pentru US Magazine. 

Kelly Clarkson: „Am fost terminată, am suferit‟ 

Kelly Clarkson a mai mărturisit că „nici măcar nu își poate imagina‟ să se recăsătorească, deoarece divorțul „a distrus-o, însă nu spune nu unei noi relații: „Îmi place să ies cu mine, (…) Am fost distrusă, am plâns, pentru că asta este o pierdere. Nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Îmi place foarte mult munca mea, copiii mei. Ei bine, știu că nu o să mă căsătoresc din nou. Nu știi niciodată când vine vorba de dragoste…‟, a spus cântăreața. 

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel