Kesha s-a folosit de Taylor Swift pentru a testa loialitatea iubitului ei
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Kesha a dezvăluit recent că a folosit o petrecere organizată de Taylor Swift pentru a testa loialitatea fostului ei iubit.

Cântăreața de 37 de ani, cunoscută pentru hitul "TiK ToK", a reflectat asupra unei relații misterioase și a explicat cum a descoperit că partenerul ei era interesat doar de faima sa.

Într-un interviu acordat revistei Elle, Kesha a spus: „Aveam sentimentul că el era cu mine din motive greșite și că era un starf**ker.” Pentru a-și verifica suspiciunile, ea a decis să meargă la petrecerea lui Taylor Swift cu o prietenă în loc să-l ia pe el. A doua zi, iubitul ei s-a despărțit de ea.

Această dezvăluire vine la un an după ce Kesha a folosit rețelele de socializare pentru a anunța că a fost părăsită pentru prima dată în viață. În octombrie anul trecut, ea a scris pe X: „Tocmai am fost părăsită pentru prima dată... în VIAȚA mea... Îți vine să crezi? Toți suntem f****.”

În interviul cu Elle, Kesha a discutat și despre provocările din industria muzicală, la 16 luni după ce a încheiat un proces îndelungat împotriva producătorului Dr. Luke, pe care l-a acuzat de agresiune sexuală.

„Industria muzicală ar trebui să fie îngrozită de mine, pentru că sunt pe cale să fac schimbări majore și să dezvălui totul. Vreau să demontez sistemul bucată cu bucată și să aduc lumină în fiecare colț întunecat”, a declarat ea.

Kesha a adăugat: „Nu poți crea dacă nu te simți în siguranță. Vechile practici sunt pe cale să dispară. Cei care ascund secrete adânci și întunecate ar trebui să fie îngrijorați, pentru că nu există viitor pentru așa ceva.”

Articole similare

De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent

Disputa dintre Sean „Diddy” Combs și 50 Cent datează din...


Top citite
Captura Instagram

Ce salariu are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Suma o să te lase cu gura căscată

De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent

Captura TikTok

Eminem, pe cale să devină bunic! Vestea a fost dezvăluită într-un videoclip surpriză

Captura Facebook

Mamele lui Beyoncé și Selena Gomez le-au împiedicat să devină dive

Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift a făcut o donaţie "neaşteptată" unei bănci britanice de alimente

Captura Facebook

Kesha s-a folosit de Taylor Swift pentru a testa loialitatea iubitului ei



Cele mai noi articole
pixel