Kim Kardashian vorbește despre viitorul show-ului "The Kardashian"
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Kim Kardashian nu ignoră masele de oameni care cred că ea și familia ei datorează telespectatorilor mai mult atunci când vine vorba de împărtășirea detaliilor intime ale vieții lor de zi cu zi... având o discuție serioasă despre viitorul emisiunii.

Kim a fost sinceră cu sora ei, Khloe Kardashian și Scott Disick, în episodul de joi al emisiunii "The Kardashians" și și-a făcut timp pentru a aborda unele dintre criticile din jurul acestui show Hulu.

Deși spune că îi place să citească feedback-ul, ea a continuat spunând că, uneori, acesta poate fi foarte brutal. Ea a spus:

"Khloe și cu mine, oferim conținut real. Împărtășim până la ultimul detaliu din viața noastră. Vorbesc despre faptul că vreau să slăbesc și sunt brutalizată. Eu sunt fața tuturor acestor critici".

Kim oferă, de asemenea, exemple specifice... spunând: "A fost un articol despre sezonul 2 care spunea că Khloé nu a dat suficient cu situația ei cu Tristan [Thompson]".

Kim a recunoscut că unele lucruri au fost mai mult în afara limitelor - cum ar fi problemele ei cu fostul soț Kanye West și cel mai recent fost iubit, Pete Davidson - spunând că, uneori, pur și simplu nu a vrut să fie filmată.

La finalul discuției, cele două surori au recunoscut că, în adâncul sufletului lor, iubesc serialul și că acesta a fost piesa centrală a întregului imperiu al familiei. Kim recunoaște: "Întotdeauna voi dori să filmez și să dau totul".

Kardashian-Jenner a apărut pentru prima dată la E! pentru serialul "Keeping Up With the Kardashians" în 2007, care a fost difuzat până în 2021. Cel de-al treilea sezon al serialului "Kardashians" rulează acum pe Hulu.

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Foto: Pixabay

Praf saharian peste România. Dr. Beatrice Mahler, avertisment: Ce nu este recomandat în astfel de momente

Captura Instagram

Kim Kardashian a plimbat câinii Madonnei când era copilă

Captura Facebook

Astăzi este ziua Barbrei Streisand! Cântăreața a împlinit 82 de ani

Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Impactul Taylor Swift! Ce au făcut fanii cântăreței într-un pub din Londra

Sursă foto: Freepik

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Joe Biden interzice TikTok în SUA! Ce o să se întâmple

Președintele Biden tocmai a semnat un proiect de lege...

pixel