”Klaus Iohannis să doarmă liniștit. PSD îi datorează victoria”. Sondaj exploziv
Autor: , Roxana Neagu | Dată: 21 aug 2022, 20:18
Un sondaj de ultimă oră vine să răstoarne tot pe scena politică. 

Sondajul CURS a fost realizat în București, pe 1035 de respondenți, cu vârsta peste 18 ani, prin metoda CATI, în perioada 5-17 august 2022. 

Topul încrederii în personalității politice. Podiumul s-a schimbat radical

Acesta arată, în ceea ce privește încrederea în personalitățile politice, că pe primul loc se află Alexandru Rafila, ministru al Sănătății, cu un procent de încredere multă și foarte multă de 29%, urmat de liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu 27%. Premierul Nicolae Ciucă a cunoscut și el un avans considerabil, aflându-se pe podium, cu 25%. În primarul Nicușor Dan se pare că au încredere mulți bucureșteni, dacă ne uităm la plasarea pe locul al patrulea, cu 22%, aflat la egalitate cu Gabriela Firea din acest punct de vedere. George Simion, lider AUR, este următorul, cu 19%, urma de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, cu 17%. Abia acum urmează președintele Klaus Iohannis, cu 15%, urmat îndeaproape de Dacian Cioloș, cu 12%. Clasamentul încrederii continuă cu Liviu Dragnea (11%), Cătălin Drulă (10%), Vlad Voiculescu (10%), la egalitate cu Ludovic Orban (10%).

Drulă, marele necunoscut

De remarcat este că în cazul lui Cătălin Drulă, care se vrea președintele USR - PLUS, după ruptura de Dacian Cioloș, procentul în care nu este cunoscut este imens, de 29%. Și aici vorbim despre Capitala României. Oricum ar fi, procentul reprezintă un semnal pentru Cătălin Drulă, care e și fost ministru. Pe de-o parte, pentru orice lider de partid, pentru că el ocupă funcția și interimar, e o problemă când nu ești cunoscut electoratului. Pe de altă parte, asta înseamnă că ai șanse de a urca pe scara încrederii tocmai prin cei care nu te cunosc. Rămâne de văzut cum va evolua Cătălin Drulă în acest parcurs spre șefia partidului de opoziție.

PSD deschide lista intenției de vot din București... Citește continuarea pe DCNews.ro

Între timp, nu uita! 

Radio DC News vă aduce duminică, de la ora 23.59, un nou concert de excepție. În această noapte vor cânta pe Radio DC News cei de la Foreigner, în concertul ”Can't Slow Down... When It's Live 2010”.

”Can't Slow Down... When It's Live” a fost înregistrat pe 16 martie 2010 în Nashville, Tennessee, la Ryman Auditorium, cu excepția piesei „Can’t Slow Down” înregistrată la Seebronn , Germania, pe 31 iulie 2010 și aduce la un loc toate hiturile celor de la Foreigner. Nu lipsesc melodii precum ”I Want To Know What Love Is”, ”Cold As Ice” sau ”Waiting For A Girl Like You”. Vezi mai mult aici

Articole similare

Top citite
Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum / Facebook

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum

Berea praf nu este o idee nouă

O berărie din Germania a inventat berea praf. Ce spun experții

Nimic preambalat

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Surorile Kardashian au "INCENDIAT" Instagramul după ultima lor postare

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe / Photo by David Cassolato

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe


Cele mai noi articole

Buna Vestire! Ce este interzis să faci sâmbătă, 25 Martie

Sărbătoarea cu cruce roșie numită ,,Buna Vestire” este...

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Pasta de dinți la borcan, sirop de arțar vărsat,...