”Klaus Iohannis să doarmă liniștit. PSD îi datorează victoria”. Sondaj exploziv
Autor: Roxana Neagu
Data actualizării:
Data publicării:
Un sondaj de ultimă oră vine să răstoarne tot pe scena politică. 

Sondajul CURS a fost realizat în București, pe 1035 de respondenți, cu vârsta peste 18 ani, prin metoda CATI, în perioada 5-17 august 2022. 

Topul încrederii în personalității politice. Podiumul s-a schimbat radical

Acesta arată, în ceea ce privește încrederea în personalitățile politice, că pe primul loc se află Alexandru Rafila, ministru al Sănătății, cu un procent de încredere multă și foarte multă de 29%, urmat de liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu 27%. Premierul Nicolae Ciucă a cunoscut și el un avans considerabil, aflându-se pe podium, cu 25%. În primarul Nicușor Dan se pare că au încredere mulți bucureșteni, dacă ne uităm la plasarea pe locul al patrulea, cu 22%, aflat la egalitate cu Gabriela Firea din acest punct de vedere. George Simion, lider AUR, este următorul, cu 19%, urma de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, cu 17%. Abia acum urmează președintele Klaus Iohannis, cu 15%, urmat îndeaproape de Dacian Cioloș, cu 12%. Clasamentul încrederii continuă cu Liviu Dragnea (11%), Cătălin Drulă (10%), Vlad Voiculescu (10%), la egalitate cu Ludovic Orban (10%).

Drulă, marele necunoscut

De remarcat este că în cazul lui Cătălin Drulă, care se vrea președintele USR - PLUS, după ruptura de Dacian Cioloș, procentul în care nu este cunoscut este imens, de 29%. Și aici vorbim despre Capitala României. Oricum ar fi, procentul reprezintă un semnal pentru Cătălin Drulă, care e și fost ministru. Pe de-o parte, pentru orice lider de partid, pentru că el ocupă funcția și interimar, e o problemă când nu ești cunoscut electoratului. Pe de altă parte, asta înseamnă că ai șanse de a urca pe scara încrederii tocmai prin cei care nu te cunosc. Rămâne de văzut cum va evolua Cătălin Drulă în acest parcurs spre șefia partidului de opoziție.

PSD deschide lista intenției de vot din București... Citește continuarea pe DCNews.ro

Între timp, nu uita! 

Radio DC News vă aduce duminică, de la ora 23.59, un nou concert de excepție. În această noapte vor cânta pe Radio DC News cei de la Foreigner, în concertul ”Can't Slow Down... When It's Live 2010”.

”Can't Slow Down... When It's Live” a fost înregistrat pe 16 martie 2010 în Nashville, Tennessee, la Ryman Auditorium, cu excepția piesei „Can’t Slow Down” înregistrată la Seebronn , Germania, pe 31 iulie 2010 și aduce la un loc toate hiturile celor de la Foreigner. Nu lipsesc melodii precum ”I Want To Know What Love Is”, ”Cold As Ice” sau ”Waiting For A Girl Like You”. Vezi mai mult aici

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...


Top citite
Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Photo by kevin_hackert/Unsplash

Bloomberg: Airbus şi Rolls-Royce, aproape de un acord major cu Turkish Airlines


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel