Larry, pisica de pe Downing Street, și-a întâmpinat al șaselea prim-ministru /foto
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Într-o noapte marcată de schimbări majore în politica britanică, un lucru a rămas constant vineri dimineața: Larry, pisica de la Downing Street, scrie Reuters.

Felina albă cu tigrat, cunoscută oficial ca Șeful Vânător de Șoareci al Cabinetului, a fost văzută plimbându-se liniștită în jurul faimoasei uși negre de la Numărul 10 Downing Street, un loc pe care îl împarte acum cu al șaselea prim-ministru.

Larry este o prezență constantă în centrul puterii britanice din 2011, când a fost adoptat de la Battersea Dogs & Cats Home în timpul mandatului lui David Cameron. De atunci, a servit sub o serie de lideri, inclusiv Theresa May, Boris Johnson, Liz Truss și Rishi Sunak, fiecare conducând printr-o perioadă tumultuoasă de guverne conduse de conservatori.

Vineri, noul coleg de casă al lui Larry, liderul Partidului Laburist, Keir Starmer, a preluat funcția după o victorie electorală zdrobitoare. În ciuda tulburărilor politice, prezența lui Larry rămâne o constantă reconfortantă. Cunoscut pentru rolul său neortodox de barometru al politicii britanice, Larry pare nepăsător de schimbările continue de leadership.

Pe lângă peisajul domestic, se așteaptă ca Starmer să aducă și propria sa pisică, JoJo, la Downing Street, promițând astfel lui Larry o nouă companie. Totuși, Larry nu părea deranjat de perspectiva unui nou prieten felin. În stilul său obișnuit, a optat să scape de vremea neobișnuit de umedă și vântoasă, așteptând răbdător până când un polițist prietenos i-a deschis ușa, permițându-i să intre liniștit.

În timp ce națiunea asistă la o altă schimbare în peisajul său politic, Larry, pisica de la Downing Street, continuă să-și îndeplinească rolul de veghe la Numărul 10, simbol al continuității în mijlocul schimbării.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel