Lasconi vrea la Cotroceni și își dorește șefia USR
Autor: Alexandru Negrici
Data publicării:
Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat duminică după-amiază că va candida pentru funcția de președinte al Uniunii Salvați România (USR). În plus, aceasta și-a exprimat intenția de a candida pentru președinția României.

„E vremea RECONSTRUCŢIEI! (...) După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte”, a scris Lasconi pe Facebook.

Lasconi a continuat, menționând că mesajul electoratului la nivel național o doare și că românii au întotdeauna dreptate. Ea a subliniat importanța ascultării mesajului electoratului și a decis astfel să-și depună candidatura pentru președinția USR, cu scopul de a reconstrui partidul, pe care îl vede ca singura alternativă la partidul-stat.

Într-un mesaj intern adresat colegilor de partid, Lasconi a subliniat că majoritatea membrilor USR nu sunt acolo pentru funcții, ci pentru a contribui la reconstrucția țării. „Tuturor le spun că în USR sunt oameni cinstiți și buni care își doresc să trăiască în România, la fel ca mine. Și vă rog: nu vă pierdeți speranța (...) Nu am candidat atunci când ne era bine, ci acum când ne e greu. Pentru că, să nu vă înșelați, ne aflăm într-un moment crucial al partidului nostru, dar și al României”, a transmis Lasconi colegilor săi.

Lasconi a afirmat că dorește să lucreze îndeaproape cu structurile de conducere ale partidului pentru a asigura o schimbare reală și nu doar una de fațadă. Ea și-a asumat și candidatura la alegerile prezidențiale, subliniind că nu este singură și că are alături mulți colegi care au adus cinste partidului prin munca și rezultatele lor.

„Știu că putem deveni o echipă și astfel îmi asum și candidatura la alegerile prezidențiale (...) Nu sunt singură, așa cum se spune. Am alături de mine mulți colegi care au adus cinste partidului nostru prin munca și rezultatele lor. (...) Dragi colegi din USR (...) veniți alături de mine și de echipa mea să reconstruim”, a mai transmis Elena Lasconi.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel