Lecțiile lui Mercur în Săgetător pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Ioana Dinu | Dată: 15 noi 2022, 11:50
Mercur va tranzita semnul Săgetătorului în perioada 17 noiembrie - 7 decembrie 2022.   

Trebuie să ne aducem aminte că Mercur a tranzitat Scorpionului și ne-a făcut pe toți suspicioși, neîncrezători, radicali, extremiști în discurs, investigatori și răutăcioși pe alocuri.

Din 17 noiembrie, vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită.

Și cum Mercur va fi într-un semn de foc, nu vom ține cont deloc de proverbul “Graba strică treaba“. În plus, vom fi amuzanți și vom spune multe bancuri.

Până pe 7 decembrie, Mercur va avea câteva lecții pentru fiecare dintre noi.

Berbec

Tranzitul lui Mercur se va petrece în casa a 9-a. Ințial, te vei implica în mai multe discuții. Dorința de a face dreptate te va mâna peste tot, însă la un moment dat va trebui să înveți să îți alegi într-un mod mai inteligent luptele. Adevărul tău nu este general valabil și îți vei da seama de acest lucru. Până pe 13 decembrie, începe o perioadă uimitoare pentru a acumula noi cunoștințe, pentru expansiunea minții.

Taur

Mercur va tranzita casa a 8-a. Vei purta multe discuții despre bani cu partenerul. Veți fi interesați de corectitudinea cheltuirii banilor la comun. Nu vei fi de acord cu propunerile lui dacă vei simți că încearcă să te manipuleze. Mare atenție și la neînțelegerile legate de banii proveniți din moșteniri sau alte resurse. De asemenea, vei fi destul de direct în negocieri.

Gemeni

Mercur va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor fi luate la rost. Vei seziza imediat derapajele și vei pedepsi promisiunile neonorate. Inițial, îți vei crede partenerul, dar pe urmă îi vei bate obrazul. Nu suporți nicio minciună din partea acestuia. Comunicarea din cadrul relației va fi îmbunătățită.

Rac

Vei face pe lupul moralist la serviciu. Sau colegii te vor pândi să vadă dacă te ții de promisiuni. Vei avea idei foarte bune pe plan profesional, dar mai greu de implementat. Vei încerca să explici pe înțelesul tuturor, dar va fi mai greu. Îți vei da seama că ți-a cam pierit simțul organizatoric, dar îți va fi greu să îl recapeți.

Leu

Mercur va tranzita casa a 5-a. Vei învăța cea mai bună lecție: aceea a iubirii de sine. Și îți vei da seama câte pierderi ai din cauza dorinței de a face pe plac tuturor. Mercur îți va oferi multe idei geniale, creativitate, dar și chef de glume. Vei învăța totul mai repede, dar vei reuși să îi faci și pe ceilalți să înțeleagă mai ușor un subiect.

Fecioară

Mercur va tranzita casa a 4-a. Vei învăța lecția echilibrului. Doar comunicând eficient, vei reuși să menții o armonie între viața profesională și cea personală. Membrii familiei vor avea nevoie de sfaturi sau de persoane care să ia decizii îndrăznețe. Culmea, nu îți vei folosi doar logica, ci și emoțiile.

Balanță

Mercur va tranzita casa a 3-a. Începe o perioadă uimitoare pentru relația cu frații și surorile. Comunicarea cu aceștia va fi excelentă. Fie că te ai bine cu ei sau nu. Tu nu înveți neapărat o lecție de la Mercur, ci începi să înveți ceva. Vorbești mult, ești curios, vrei să știi, te vei documenta des și vei depune mai mult efort intelectual. Perioadă bună pentru chestiunile administrative.

VEZI MAI MULTE PE ASTROSENS.

Articole similare

Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole