Leonardo DiCaprio, noul Frank Sinatra în filmul semnat de Scorsese
Autor: Sonia Baciu
Data publicării:
Leonardo DiCaprio este dorit în filmul biografic al vieții lui Frank Sinatra.

Leonardo DiCaprio (49 de ani) ar putea să joace într-un nou rol major al carierei sale, scrie People, care citează Variety.

Potrivit sursei menționate, regizorul Martin Scorsese are în plan să realizeze un film biografic despre legendarul Frank Sinatra.

Publicația a citat surse care au declarat că DiCaprio,cunoscut pentru emblematicul rol din Titanic, ar urma să îl interpreteze pe celebrul cântăreț-actor în film, iar Jennifer Lawrence ar urma să joace rolul celei de-a doua soții a lui Sinatra, Ava Gardner. DiCaprio și Lawrence, în vârstă de 33 de ani, au jucat împreună în filmul Don't Look Up din 2021.

Variety a relatat că fiica lui Sinatra, Tina, în vârstă de 75 de ani, deține controlul asupra averii lui Frank și nu a aprobat încă proiectul.

Frank Sinatra, care a murit în 1998, la vârsta de 82 de ani, a fost cunoscut pentru succesul său imens de-a lungul secolului XX.

Printre filmele sale se numără ”The Manchurian Candidate” din 1962 și rolul principal în filmul original Ocean's Eleven din 1960, iar printre cântecele sale îndrăgite se numără ”My Way” și ”New York, New York”.

Cântărețul a fost căsătorit de patru ori. A divorțat de prima sa soție, Nancy Barbato, în 1951, înainte de a se căsători cu actrița Gardner (care a murit în 1990, la 67 de ani), mai târziu în același an.

Căsătoria dintre Gardner și Sinatra nu a durat și s-a încheiat prin divorț în 1957. Sinatra a fost căsătorit mai târziu cu Mia Farrow, apoi cu Barbara Marx în 1976. A rămas cu Marx până la moartea acesteia.

Articole similare

Top citite
Sursa: Britney Spears, Facebook

S-a terminat războiul? Britney Spears, controverse și dragoste în mesajele online

Sursa: captură Youtube Entertainment Tonight

Așchia nu dansează departe de trunchi. Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie cucerește internetul /video

Sursa: Billie Eilish, Facebook

Billie Eilish, “dezbrăcată” emoțional pe noul album, "Hit Me Hard and Soft"

Sursa: Freepik

Trending-ul de pe YouTube-ul românesc: Oana Radu, Delia și Marilu, în top 5

Sursa: captură Youtube Cat Music

Claudia Pavel s-a angajat în America. Unde lucrează artista /video

Sursa: Freepik

Horoscop 16 mai 2024. Zodia care va avea probleme cu banii /video


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel