Liam Payne „ar fi putut fi inconștient” când a căzut de la balconul hotelului
Autor: Tudor Polojan
Data publicării:
Liam Payne ar fi putut fi într-o „stare de semi-inconștiență sau inconștiență” în momentul tragicei sale căderi de la balcon, care i-a adus moartea.

Artistul de 31 de ani a căzut miercuri, 16 octombrie, de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, Argentina. Procuratura Națională Penală și Corecțională din Argentina a emis joi o declarație cu privire la acest accident.

„Din cauza poziției corpului său și a leziunilor cauzate de cădere, se presupune că Payne nu a avut o reacție reflexă de autoapărare, sugerând că ar fi fost în stare de semi-inconștiență sau inconștiență totală în momentul căderii”, se precizează în declarația procuraturii.

Incidentul s-a petrecut la Hotelul CasaSur Palermo, unde starul One Direction era cazat. Procuratura a confirmat că moartea sa va fi investigată ca un „deces neconcludent”.

În momentul incidentului, Payne se afla singur și, potrivit rapoartelor, părea să fie într-o stare de agitație, posibil cauzată de consumul de substanțe. Conform raportului post-mortem, cauza decesului a fost „traume multiple și hemoragii interne și externe”.

Cinci martori au fost interogați pentru a ajuta la clarificarea circumstanțelor dinaintea accidentului. Martorii oculari au declarat că Payne a manifestat un comportament bizar, distrugându-și laptopul în holul hotelului, ceea ce a determinat personalul să-l însoțească în camera sa.

Într-un apel la serviciul de urgență 911, difuzat joi, un angajat al hotelului a raportat comportamentul perturbator al lui Payne. „Avem un oaspete care, când este conștient, își distruge camera. Vă rugăm să trimiteți pe cineva urgent”, a spus angajatul hotelului.

Serviciile de urgență au ajuns la hotel după ce Payne a căzut de la balcon.

Dacă aveți îngrijorări legate de sănătatea mintală a copiilor sau a celor apropiați, vă recomandăm să accesați sprijin prin consultații online oferite de Child In Time, un serviciu care oferă un spațiu sigur și anonim pentru a discuta preocupările într-un mediu lipsit de prejudecăți.

Articole similare

Rita Ora, devastată de moartea lui Liam Payne

Rita Ora este profund îndurerată de pierderea...

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...


Top citite
Foto: Youtube Erika Isac

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Andreea Bălan și-a iertat tatăl pe scenă, într-un concert la Sala Palatului

Mariah Carey /Instagram

Mariah Carey pe cale să lanseze albumul secret de grunge din anii '90

Photo by Kevin Malik/Pexels

Cât timp poți păstra carnea la congelator fără a-și pierde gustul

Foto: pexels, Diego Sandoval

Un parc marin, criticat pentru rechinul său fals

Sursa: Agerpres

Cluj: Documentarul 'Nasty', inclus în selecţia Festivalului de Film de la Roma



Cele mai noi articole

Rita Ora, devastată de moartea lui Liam Payne

Rita Ora este profund îndurerată de pierderea...

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...

pixel