Liderul cecen Kadîrov: După capturarea Kievului, știm care va fi următoarea țintă
Autor: , Ciprian Dumitrache | Dată: 20 iul 2022, 10:40
Liderul cecen Ramzan Kadyrov a vorbit pe canalul său Telegram despre realizarea ”marelui plan” pentru demilitarizarea țărilor NATO.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, miercuri, la Teheran, că Moscova nu vede că Ucraina are intenția de a îndeplini condițiile din acordul de pace preliminar, convenit în martie.

Adresându-se reporterilor la sfârșitul vizitei în Iran, Putin a spus că Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite s-au oferit să medieze între Rusia și Ucraina, pe care forțele Moscovei au invadat-o la sfârșitul lunii februarie.

Guvernul ucrainean nu a răspuns imediat la declarațiile lui Putin la primele ore ale dimineții de miercuri.

Liderul cecen  Ramzan Kadyrov a vorbit pe canalul său Telegram despre realizarea de planuri „mari” pentru demilitarizarea țărilor NATO. 

„Planurile sunt grandioase. Elaborăm deja un plan de demilitarizare a țărilor NATO, iar prima în linie după capturarea Kievului este Polonia”, a scris Kadyrov pe canalul său Telegram și a postat un videoclip.

Şeful cancelariei prezidenţiale ucrainene, Andri Yermak, consideră că este foarte important pentru Ucraina ca războiul să se încheie înainte de venirea sezonului rece. Potrivit lui Ermak, în caz contrar, trupele ruse vor avea mai mult timp să-şi întărească poziţiile.

"Este foarte important pentru noi să nu intrăm în iarnă (luptând, n.r.). După ce va trece iarna, iar ruşii vor avea mai mult timp să se consolideze, cu siguranţă, va fi mai greu. Spre asta tind, de fapt. Dar este foarte important pentru noi să nu le oferim o astfel de oportunitate" - a subliniat Andri Yermak.

Rusia a început o operațiune militară în Ucraina pe 24 februarie. Președintele Vladimir Putin și-a numit scopul „protecția oamenilor care au fost expuși maltratării și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”. Este planificată implementarea „demilitarizării Ucrainei” pentru a aduce în fața justiției toți criminalii de război responsabili de „crimele sângeroase împotriva civililor” din Donbass.


Articole similare

Top citite
Visarion Alexa

Profesor universitar, întrebare cheie în cazul preotului Visarion Alexa: M-a frapat un aspect

Nadine Voindrouh

Celebra Nadine: Am fost certată de compania de electricitate pentru că deși am scăzut cu 23% consumul electric nu e suficient

Șmecherie cu facturile uriașe la energie. Elena Cristian: Și eu am fost victimă. Este o încălcare a legii. Instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze imediat

Alexe

Marea greșeală în cazul preotului Visarion Alexa. Ce nu spune nimeni

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Foto: pexels, Mark Vegera

Oamenii de știință susțin că nu ar trebui să ucidem niciodată un păianjen în casa noastră. Iată de ce


Cele mai noi articole