Liviu Dragnea a spus ce s-a întâmplat între el și Codrin Ștefănescu
Autor: Doinita Manic
Data actualizării:
Data publicării:
Liviu Dragnea a spus ce s-a întâmplat între el și Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea îl acuză pe Codrin Ștefănescu că vrea să aducă "personaje ciudate" în Alianța Pentru Patrie. 

"S-au adunat mai multe lucruri ce nu aveau legătura cu ideea inițială despre care am discutat cu Codrin de pe vremea când eram la Rahova. Mi-a spus că se va înființa un partid în jurul meu. Nu am vrut așa ceva, dar am spus că dacă va fi construit bine și că nu se va permite intrarea în partid a unora din sistem cu trecut ciudat, despre care nu ești sigur că se pot bate pentru ideea de suveranitate, patriotism naționalism, adică să recuperăm țara. Codrin Ștefănescu a avut multe decizii discreționare, președinți schimbați la telefon, multe întâlniri cu oameni care nu au ce căuta într-un partid pe care îl sprijin. Încet, încet, Alianța Pentru Patrie se transforma într-un grup de oameni da afaceri și cu unii cu legături ciudate.

Despre Puiu Florian îmi spunea că vrea să fie președinte. Francisc Tobă, care cred că de când a venit în APP, Codrin a început să aibă alt comportamente. Am spus că nu sunt de acord să fiu vehiculul politic pentru ca un grup de oameni dubioși să ajungă în zona puterii datorită mie. Nu sunt de acord să mi se folosească numele în tot felul de postări care nu au legătura cu politica. Le-am cerut să iasă din realitatea falsă despre diverse acțiuni întreprinse în teritoriu, dar care nu existau. Îmi tot spunea Codrin că într-o comună, președintele de filială de acolo a făcut niște acțiuni, deși nu se întâmplase nimic. Au apărut mulți nemulțumiți. Am cerut să se țină întâlniri și fără palincă și șuncă pe masă, fără amenințări și înjurături. Nu astea erau așteptările mele de la APP. Deși 99% sunt alături de acest partid. Eu nu renunț la principiile mele, voi fi alături de ei, dar trebuie să facă curățenie în conducerea partidului. E nevoie de o conducere sănătoasă. Codrin Ștefănescu nu are căderea să mă poată ierta pe mine.

Doar familia mea și cei foarte apropiați mie, care au suferit alături de mine, mă pot ierta și mi-aș dori s-o facă. Nu mai pot lucra cu Codrin în niciun proiect politic" de la Realitatea Plus.

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu au rupt prietenia. "Am spălat de păcate un mic monstru. Am greșit"

După mai mulți ani în care Codrin Ștefănescu l-a susținut mereu pe Liviu Dragnea, se pare că relația dintre cei doi s-a deteriorat. Codrin Ștefănescu a vorbit, pe o rețea socială, despre tensiunile dintre ei.

"E timpul să va explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimbă radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la manieră lui toxică de a-și “înjunghia” politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat!

Și asta o spun eu, răspicat și clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc și asta! I-am iertat lui Dragnea toate derapajele și toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor. Toate! Oricât de grave au fost! Alții nu-l iartă nici azi și în mod sigur au dreptate. Eu, totuși, am făcut-o!a scris Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook. Vezi mai mult AICI.

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...


Top citite
Rapperul Travis Scott

Travis Scott vine în România! Cât a costat să cânte în Costinești

Captura Instagram

Delia a început să danseze de fericire pe TikTok: Vine băiatu

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Câți bani a strâns Selly până acum. Tatăl influencerului: Andrei a cheltuit până la 18 ani cât tot neamul meu

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift / Facebook

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift

Captura Instagram

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună

Monica Anghel a postat o poza pe Instagram împreună cu...

pixel