Macy Gray își amintește de întâlnirea incomodă cu Britney Spears în studio
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Macy Gray, cunoscută pentru hitul său 'I Try', a dezvăluit că nu a avut o întâlnire prea plăcută cu Britney Spears după ce aceasta i-a întrerupt sesiunea de înregistrare. Într-un interviu recent la emisiunea australiană 'The Project', Macy a povestit cum Britney a intrat în camera de înregistrare pe un skateboard.

Macy, în vârstă de 56 de ani, își amintește: „Ea era în camera de alături și ne-am uitat și, dintr-o dată, ea a intrat pe skateboard în camera noastră. Am vorbit puțin, nu prea ne-am înțeles. Sunt încă un fan înfocat până în ziua de azi. Eram acolo cu Britney Spears, știi, am început să bâlbâi, nu știam ce să spun. Apoi, ea și-a dat ochii peste cap, orice aș fi spus, părea enervată de asta și a plecat”, scrie musicnews.

Admirația pentru Britney Spears

Cu toate acestea, Macy încă o admiră enorm pe vedeta pop de 42 de ani și ascultă albumul ei din 2007, 'Blackout', înainte de a urca pe scenă. „Cel mai bun album vreodată - unul dintre ele, oricum!” spune Macy.

Albumul 'Blackout' include hituri precum 'Gimme More', 'Piece of Me' și 'Break The Ice'. Macy a dezvăluit că melodia ei preferată de pe album este 'Radar' și că întregul album îi oferă un impuls de curaj înainte de a performa.

25 de Ani de la Debutul lui Macy Gray

Pentru Macy, acest an marchează 25 de ani de la lansarea albumului său de debut 'On How Life Is', care a ajuns pe primele locuri în topurile din Australia, Noua Zeelandă și în clasamentul R+B din Marea Britanie. Al doilea single al albumului, 'I Try', a fost numărul unu în Australia, Noua Zeelandă și Irlanda.

Întrebată când a știut că albumul său a fost un succes, Macy a spus: „Eram în Anglia și eram în turneu, managerul meu a sunat și a spus: 'Albumul tău este numărul unu'. Am întrebat: 'Ce înseamnă asta?' Și el a spus: 'Asta înseamnă că ascultă melodia ta mai mult decât pe oricare alta.' Apoi am ajuns la New York și a fost prima dată când am fost asaltată de fani.”

Macy Gray continuă să fie o figură influentă în industria muzicală, iar experiențele ei cu alți artiști celebri sunt o mărturie a carierei sale remarcabile.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel