Mălina Avasiloaie a devenit mamă: ”E incredibilă conexiunea care deja s-a creat între mine și el”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Mălina Avasiloaie a dat naștere unui băiețel perfect sănătos pe 2 august 2022.

Mălina Avasiloaie a devenit mamă pentru prima oară pe 2 august. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care, odată cu venirea lui pe lume, le-a schimbat complet viețile și celor doi părinți ai lui. Solista și soțul ei, Alin Gabor, radiază de fericire de când au devenit părinți, pentru că și-au dorit foarte mult acest bebeluș, care reprezintă, fără doar și poate, rodul iubirii puternice dintre ei.

„Este un copil sănătos, eu sunt bine, mă recuperez. După ziua de 2 august, pe care eu o consider chiar sărbătoarea vieții mele, după cum am scris și pe Instagram, pot să zic că am devenit o feministă convinsă și că aprecierea mea față de mame și de femei, în general, a crescut cu mult. Am văzut prin câte sacrificii trece o mamă și cum s-a dezvoltat simțul acesta matern de a fi în stare să suporți orice durere, numai ca puiul tău să fie bine. Dacă ar fi să descriu într-un cuvânt acea zi ar fi ”revelație” pe toate planurile, iar venirea lui bebe pe lume a avut un impact uimitor asupra relației dintre mine și Alin. L-am văzut pe Alin în postura de tătic și, chiar dacă mi-l imaginam un tată bun, pentru că altfel nu aș fi făcut pasul acesta alături de el, nu mi-l închipuiam totuși atât de grijuliu, atât de curajos și de dornic să învețe, el a fost primul care a schimbat scutecul. Aștept să mă externez, să ajung acasă la cei dragi. Atât în familia mea, cât și în cea a lui Alin este o sărbătoare, e un copil așteptat, un copil dorit de toată lumea.”, a declarat Mălina Avasiloaie în exclusivitate pentru Spectacola.

”E minunat să știi că poți să-ți hrănești puiul”

Mai mult, artista spună că este cea mai fericită pentru că poate să-și alăpteze ”puiul”. Chiar dacă este conștientă de faptul că nu va urma cea mai ușoară perioadă din viața ei, aceasta este convinsă că va face față cu brio noilor provocări.

„Este un sentiment pe care nu poți să-l înțelegi decât atunci când îl trăiești. Îi dau dreptate acum mamei când îmi spunea ”Vei înțelege când o să fii și tu mamă”. E incredibilă conexiunea care deja s-a creat între mine și el. Îmi doresc foarte mult să-l alăptez și fac asta deja. Sentimentul pe care-l am atunci când se așează la sânul meu este de nedescris, simt că acolo e cea mai mare siguranță a lui și stă în mâinile mele ca el să se hrănească. E minunat să știi că poți să-ți hrănești puiul. M-am înarmat cu multă răbdare pentru perioada care va urma, pentru nopțile nedormite, nu ne așteptăm să fie totul roz, dar știm că va fi cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, deja este un sentiment și moment pe care nu avem cum să-l comparăm cu nicio altă emoție din trecut, la niciun alt moment de fericire la care ne raportam noi înainte. Chiar este fericirea absolută.”, a mai spus artista.

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Foto: Pixabay

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii

Taylor Swift

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel