Mălina Avasiloaie, dezvăluiri neștiute: „A rămas o traumă. Am crezut că pot să-l pierd” / VIDEO
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Mălina Avasiloaie a povestit una dintre cele mai grele întâmplări din viața sa.

Mălina Avasiloaie a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, unde a povestit una dintre cele mai grele întâmplări prin care a trecut chiar în momentul în care urma să devină mamă. În urmă cu un an și jumătate, frumoasa solistă a adus pe lume un băiețel minunat, Zian, însă până a-l strânge-n brațe, emoțiile au fost cumplite, întrucât aceasta a fost pe punctul de a-și pierde copilul. 

„Nu pot să spun că am avut depresie după naștere, dar a fost un val de trăiri pe care nu le-am mai experimentat până atunci. Am avut o traumă despre care nu am vorbit nicăieri, eu atunci când l-am adus pe lume pe Zian, am riscat să-l pierd, pentru că voiam să nasc natural, așteptam să nasc natural, eram după 4-5 ore de travaliu. La un moment dat, noroc că a avut inspirație moașa care mă supraveghea, să monitorizeze nașterea, să-i audă pulsul lui Zian, iar atunci a realizat că bebe intrase în suferință fetală, pulsul scădea tot mai tare și am intrat în operație de cezariană de urgență. A fost o secvență ca în filme, un coșmar pentru mine, acum e prima dată când am puterea să povestesc secvența asta fără să plâng, a rămas o traumă. Până la urmă totul a decurs bine, el a fost bine, sănătos și cu un final fericit, dar tot ce am trăit în acele 5-10 minute, până i-am auzit glasul, sunt sigură că m-au afectat, pentru că am crezut că pot să-l pierd.”, a declarat Mălina Avasiloaie, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Cum le-a schimbat viața bebelușul

După cum era firesc, venirea bebelușului în viața celor doi îndrăgostiți a adus extrem de multe plusuri, ajutându-o pe artistă și pe soțul ei, medicul stomatolog Alin Gabor, să-și consolideze și mai mult legătura strânsă și povestea de iubire. 

„Ne-a învățat să fim mai calmi, rolul acesta de părinte abia acum pot să spun, după un an jumătate, că în sfârșit simt că se mulează perfect și pe noi, am învățat să fim părinți în adevăratul sens al cuvântului. Sunt multe schimbări și în viața de cuplu, atunci când apare un copil, mai apar și certuri, fie că vrei sau nu, pentru că e firesc, important e cum știi să le depășești și să comunici cu partenerul de viață. Ne-a învățat multe Zian, nu mai spun de iubirea necondiționată, care nu se compară cu niciun alt sentiment.”, a continuat artista.

Este extrem de împlinită în prezent

Chiar dacă recunoaște că Zian este în etapa din viață în care îi oferă mai multă atenție mamei sale, în același timp, atunci când tatăl său intră pe ușă, micuțul uită de restul lumii, mărturisește artista. Mai mult, Mălina este extrem de fericită cu alegerea făcută pe plan sentimental și este sigură de faptul că băiețelul ei are parte de cel mai bun exemplu, din punct de vedere patern.

„Acum e atașat puțin mai mult de mine, pentru că petrec mai mult timp cu el, dar după ce a intrat Alin pe ușă de la muncă uită că mai există în casă altcineva, este doar cu el. A fost o surpriză plăcută să-l văd pe Alin atât de dedicat în postura de tată, cred că acesta, de fapt, e momentul în care ți se confirmă sau nu dacă ai făcut alegerea potrivită în viață, când îl vezi pe soț și în postura de tătic, mie mi se umple sufletul de bucurie când văd că Zian are un reper bun în viață, un exemplu sănătos, în ceea ce privește imaginea unui bărbat.”, ne-a mai spus îndrăgita artistă.

Articole similare

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...


Top citite
Sursa: Freepik

Dincolo de Club 27: Cum mor cântăreții, în funcție de genul muzical

Captura Facebook

Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Sursa: Freepik

Programul special de Paște al mall-urilor și magazinelor din București

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Sursa: captură Youtube The Graham Norton Show

Regina ecranului, Meryl Streep, primește un Palme d'Or onorific la Cannes

Sursa: Freepik

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...

pixel