Mama lui Chester Bennington, deranjată de planurile Linkin Park
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Mama lui Chester Bennington se simte „trădată” de noua formație Linkin Park.

Recent, trupa a anunțat că s-a reunit, dar cu Emily Armstrong la voce și Colin Brittain la tobe, în locul lui Rob Bourdon. Această veste a provocat o mare supărare pentru Susan Eubanks, care a declarat că formația i-a promis întotdeauna că o vor ține la curent cu orice planuri legate de activitatea lor, după ce fiul ei și-a pus capăt zilelor în 2017.

Într-un eseu publicat în revista Rolling Stone, Susan a scris: „Mă simt trădată. Mi-au spus că dacă vor face vreun pas, mă vor informa. Nu au făcut asta și, probabil, știau că nu voi fi încântată. Sunt extrem de dezamăgită”.

Ea a acuzat trupa că încearcă să "șteargă trecutul", adăugând: „Simt că se străduiesc să șteargă ceea ce a fost. Cântă piese pe care Chester le interpreta. Nu știu cum reacționează fanii, dar eu știu cum mă simt. Faptul că [Armstrong] cântă piesele fiului meu este o sursă de durere pentru mine”.

Susan a menționat că, deși trupa promisese să anunțe familia în cazul unei reuniri, nici ea, nici alte persoane apropiate, precum Samantha, prima soție a lui Chester, sau fiul acestora, Draven, nu au fost informați înainte de anunțul public. „Am aflat în același timp cu restul lumii, și m-a durut profund”, a declarat ea.

De asemenea, Susan a dezvăluit că Mike Shinoda ar fi sugerat în trecut ca Chester să fie înlocuit de o voce feminină. „Mike i-a spus odată lui Chester că s-ar descurca mai bine cu o fată la voce, deoarece unele cântece îl consumau emoțional. Chester m-a sunat și mi-a spus: 'Cred că vor să mă înlocuiască cu o fată'. Era rănit și șocat de această propunere”.

Ea a continuat, exprimându-și neplăcerea față de decizia actuală: „Acum au făcut exact asta. Mi-am amintit imediat discuțiile avute cu fiul meu. Nu credeam că se va ajunge aici”.

Susan a insistat că ar fi acceptat reunirea grupului, cu Mike ca solist principal, dar nu este de acord cu înlocuirea lui Chester. „Nu există nimeni în lume care să aibă aceeași voce ca a lui. Când am auzit ce se întâmplă, m-am simțit dezgustată. Ei încearcă să recreeze ceea ce făcea Chester, dar nu reușesc”.

În final, Susan i-a rugat pe membrii formației să nu folosească nicio înregistrare rămasă de la fiul ei în noua lor eră muzicală. „Dacă aș putea transmite un mesaj formației, ar fi că mă simt trădată. Mi-ați promis că ne veți informa, dar nu ați făcut-o. Dacă acesta era planul vostru, ați ales o cale greșită”.

Articole similare

Top citite
Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim

Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim

Facebook

David Gilmour de la Pink Floyd „nu va mai cânta” Another Brick In the Wall

Prinţul William a izbucnit în plâns. Ce făcuse verișoara lui, Zara Tindall / Foto: Agerpres

Prințul William fuge de la mesele cu familia Middleton! Află de ce

Captura Instagram

Lora s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Cum a fost îmbrăcată

Sursa: captură Youtube Lady Gaga

Lady Gaga rupe tăcerea: Adevărul șocant din spatele zvonurilor despre identitatea ei

George Clooney / Foto: Courtney / Flickr

Donald Trump se ceartă cu George Clooney: Filmele nu i-au ieşit niciodată cu adevărat



Cele mai noi articole
pixel