Mama lui Jon Bon Jovi, Carol Bongiovi, a murit la 83 de ani: O forță cu care trebuie să se țină cont
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Carol Bongiovi a murit marți, 9 iulie, cu trei zile înainte de a împlini 84 de ani.

Mama lui Jon Bon Jovi, Carol A. Bongiovi, a murit. Avea 83 de ani.

Carol a murit marți, 9 iulie, cu trei zile înainte de a împlini 84 de ani, la Monmouth Medical Center, Long Branch, N.J., confirmă PEOPLE.

"Mama noastră a fost o forță de luat în seamă, spiritul și atitudinea ei de a face a modelat această familie. Ne va lipsi foarte mult", a declarat Bon Jovi, 62 de ani, pentru PEOPLE, într-o declarație în numele familiei.

Pe lângă faptul că a fost fondatoarea fan-clubului formației omonime a fiului ei, Carol a fost un antreprenor care a condus mai multe afaceri. Născută în Erie, Penn. și iepuraș Playboy, Carol s-a înrolat în Marina SUA în 1959, unde și-a servit țara cu onoare și l-a cunoscut pe viitorul ei soț, John Bongiovi, Sr. 

Cuplul s-a mutat ulterior în Sayreville, N.J., unde ea și soțul ei și-au crescut familia. Ulterior, s-au stabilit în Holmdel, N.J., unde a locuit până la moartea sa.

În timp ce vorbea cu The Big Issue în noiembrie 2020, Bon Jovi și-a creditat părinții cu faptul că i-au dat "abilitatea de a face visul realitate".

Despre Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi, pe numele său real John Francis Bongiovi Jr., este un cântăreț, compozitor, actor și filantrop american, cel mai cunoscut ca lider și vocalist al trupei de rock Bon Jovi. S-a născut pe 2 martie 1962, în Perth Amboy, New Jersey, și a devenit una dintre cele mai emblematice figuri ale rock-ului din anii '80 și '90.

Formarea Bon Jovi: În 1983, Jon Bon Jovi a format trupa Bon Jovi împreună cu Richie Sambora, David Bryan, Tico Torres și Alec John Such. Trupa a cunoscut un succes rapid și a devenit cunoscută pentru piesele lor melodioase și spectacolele energice.

Albume de succes

Bon Jovi a lansat mai multe albume de succes, printre care:

"Slippery When Wet" (1986): Include hituri precum "Livin' on a Prayer" și "You Give Love a Bad Name."

"New Jersey" (1988): Include hituri precum "Bad Medicine" și "I'll Be There for You."

"Keep the Faith" (1992): Un album de tranziție care a marcat maturizarea sunetului trupei."Crush" (2000): A adus hitul "It's My Life," revitalizând cariera trupei.

Cariera Solo

Albume solo: Jon Bon Jovi a lansat și albume solo, cum ar fi "Blaze of Glory" (1990), care a servit ca coloană sonoră pentru filmul "Young Guns II," și a inclus hitul cu același nume.

Activitate actoricească: A apărut în filme și seriale de televiziune, printre care "Moonlight and Valentino," "U-571," și "Ally McBeal."Filantropie și Implicare Socială

Fundatia Jon Bon Jovi Soul: A fondat această organizație caritabilă care se concentrează pe combaterea sărăciei și a lipsei de adăpost. Organizația a deschis mai multe restaurante comunitare, numite Soul Kitchen, unde oamenii pot mânca indiferent de posibilitățile financiare.

Activism: Jon Bon Jovi s-a implicat în diverse cauze sociale și politice, susținând proiecte de revitalizare urbană și alte inițiative de binefacere.

Premii și Recunoaștere

Premii: Jon Bon Jovi a primit numeroase premii pentru contribuțiile sale muzicale și filantropice, inclusiv premii Grammy și American Music Awards.

Rock and Roll Hall of Fame: În 2018, Bon Jovi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, recunoscând impactul semnificativ al trupei în industria muzicală.

Viața PersonalăFamilie: Jon Bon Jovi este căsătorit cu Dorothea Hurley din 1989, cu care are patru copii: Stephanie, Jesse, Jacob și Romeo.Educație: A urmat liceul St. Joseph High School în Metuchen, New Jersey, și Sayreville War Memorial High School.

Jon Bon Jovi continuă să fie activ atât în muzică, cât și în filantropie, rămânând o figură respectată și influentă în ambele domenii.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine

Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame /Captura Youtube

Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel