Mama lui Jon Bon Jovi, Carol Bongiovi, a murit la 83 de ani: O forță cu care trebuie să se țină cont
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Carol Bongiovi a murit marți, 9 iulie, cu trei zile înainte de a împlini 84 de ani.

Mama lui Jon Bon Jovi, Carol A. Bongiovi, a murit. Avea 83 de ani.

Carol a murit marți, 9 iulie, cu trei zile înainte de a împlini 84 de ani, la Monmouth Medical Center, Long Branch, N.J., confirmă PEOPLE.

"Mama noastră a fost o forță de luat în seamă, spiritul și atitudinea ei de a face a modelat această familie. Ne va lipsi foarte mult", a declarat Bon Jovi, 62 de ani, pentru PEOPLE, într-o declarație în numele familiei.

Pe lângă faptul că a fost fondatoarea fan-clubului formației omonime a fiului ei, Carol a fost un antreprenor care a condus mai multe afaceri. Născută în Erie, Penn. și iepuraș Playboy, Carol s-a înrolat în Marina SUA în 1959, unde și-a servit țara cu onoare și l-a cunoscut pe viitorul ei soț, John Bongiovi, Sr. 

Cuplul s-a mutat ulterior în Sayreville, N.J., unde ea și soțul ei și-au crescut familia. Ulterior, s-au stabilit în Holmdel, N.J., unde a locuit până la moartea sa.

În timp ce vorbea cu The Big Issue în noiembrie 2020, Bon Jovi și-a creditat părinții cu faptul că i-au dat "abilitatea de a face visul realitate".

Despre Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi, pe numele său real John Francis Bongiovi Jr., este un cântăreț, compozitor, actor și filantrop american, cel mai cunoscut ca lider și vocalist al trupei de rock Bon Jovi. S-a născut pe 2 martie 1962, în Perth Amboy, New Jersey, și a devenit una dintre cele mai emblematice figuri ale rock-ului din anii '80 și '90.

Formarea Bon Jovi: În 1983, Jon Bon Jovi a format trupa Bon Jovi împreună cu Richie Sambora, David Bryan, Tico Torres și Alec John Such. Trupa a cunoscut un succes rapid și a devenit cunoscută pentru piesele lor melodioase și spectacolele energice.

Albume de succes

Bon Jovi a lansat mai multe albume de succes, printre care:

"Slippery When Wet" (1986): Include hituri precum "Livin' on a Prayer" și "You Give Love a Bad Name."

"New Jersey" (1988): Include hituri precum "Bad Medicine" și "I'll Be There for You."

"Keep the Faith" (1992): Un album de tranziție care a marcat maturizarea sunetului trupei."Crush" (2000): A adus hitul "It's My Life," revitalizând cariera trupei.

Cariera Solo

Albume solo: Jon Bon Jovi a lansat și albume solo, cum ar fi "Blaze of Glory" (1990), care a servit ca coloană sonoră pentru filmul "Young Guns II," și a inclus hitul cu același nume.

Activitate actoricească: A apărut în filme și seriale de televiziune, printre care "Moonlight and Valentino," "U-571," și "Ally McBeal."Filantropie și Implicare Socială

Fundatia Jon Bon Jovi Soul: A fondat această organizație caritabilă care se concentrează pe combaterea sărăciei și a lipsei de adăpost. Organizația a deschis mai multe restaurante comunitare, numite Soul Kitchen, unde oamenii pot mânca indiferent de posibilitățile financiare.

Activism: Jon Bon Jovi s-a implicat în diverse cauze sociale și politice, susținând proiecte de revitalizare urbană și alte inițiative de binefacere.

Premii și Recunoaștere

Premii: Jon Bon Jovi a primit numeroase premii pentru contribuțiile sale muzicale și filantropice, inclusiv premii Grammy și American Music Awards.

Rock and Roll Hall of Fame: În 2018, Bon Jovi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, recunoscând impactul semnificativ al trupei în industria muzicală.

Viața PersonalăFamilie: Jon Bon Jovi este căsătorit cu Dorothea Hurley din 1989, cu care are patru copii: Stephanie, Jesse, Jacob și Romeo.Educație: A urmat liceul St. Joseph High School în Metuchen, New Jersey, și Sayreville War Memorial High School.

Jon Bon Jovi continuă să fie activ atât în muzică, cât și în filantropie, rămânând o figură respectată și influentă în ambele domenii.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel