Marina Almășan, infectată pentru a doua oară cu COVID-19: „Această tulpină nouă este foarte agresivă”
Autor: Andreea Cercel
Data actualizării:
Data publicării:
Marina Almășan a dezvăluit cum se simte, după ce s-a infectat din nou cu noul coronavirus.

Marina Almășan s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19, în ciuda faptului că este vaccinată. Jurnalista spune că a contactat acest virus contagios în cadrul unui eveniment, unde au participat foarte mulți oameni. Cu toate acestea, vedeta își liniștește publicul și îl asigură că de luni își va relua activitatea profesională.

„Am făcut forma aceasta mai ușoară de COVID și azi e ultima zi de izolare, de luni îmi reiau activitățile. Înțeleg că această tulpină nouă este foarte agresivă, în sensul de multiplicare rapidă și transmitere rapidă, nu este atât de grea, dar se transmite foarte ușor. Aș putea teoretic să îi sfătuiesc pe români să poarte continuu mască, dar nici eu nu fac asta toată ziua, probabil de aici mi s-a și tras, dar de infectat m-am infectat într-un spațiu deschis, cu multă lume, dar în aer. Trebuie să ținem legătura constant cu medicul de familie și să avem în casă teste.”, a declarat Marina Almășan în exclusivitate pentru Spectacola.

Ce simptome a avut jurnalista

Chiar dacă nu a avut de-a face cu simptome grave, Marina Almășan a avut totuși câteva stări neplăcute, asemenea celor pe care le ai când treci printr-o răceală mai grea, spune ea.

„Am avut dureri de cap, puțină tuse și durere în gât, a fost ca o răceală mai puternică. Fără febră, pierdut miros sau gust sau alte lucrui de genul acesta. De luni sunt pe baricade.”, a mai spus jurnalista.

Marina Almășan a fost infectată cu COVID-19 și anul trecut

„Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfășurare. Odată pentru că , observând , în timp, influența pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca întâmplarea' mea să-i destabilizeze' emoțional pe cei ce am văzut că-și trag din mine' energiile pentru a merge mai departe. (…) În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mișelește, îngenunchind toată prudența care m-a caracterizat, în tot acest an.

Nu mă întrebați cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, spălători' de mâini și păstrători' de distanțare fizică, în plus, sunt un om sănătos, care se hrănește corect, doarme bine, face sport și are o atitudine pozitivă.

Și totuși…fix de Ziua femeii, când Evele lumii primeau flori, parfumuri și declarații de iubire, mie mi-a pătruns în viață …Covid-ul.

Mai întâi cu o durere atroce de coloană, însoțită de o febră moderată și o discretă tuse de genul celor pe care le dobândești, de regulă, atunci când ieși dezbrăcat, în frig. Ieșisem și eu, cu câteva zile în urmă, de aceea gândirii mele pozitive nu i-a fost greu să-i aplice stării mele un diagnostic nevinovat : bronșită.„, a scris Marina Almășan pe site-ul său.

Articole similare

Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel