Marine Le Pen: Voi lucra cu Rusia pentru a evita alianța Moscova-Beijing. ”Este o condiție importantă pentru asigurarea securității”
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Ea consideră că apropierea dintre Europa și Rusia este importantă pentru securitatea Franței. 

Candidata la președinția franceză Marine Le Pen a spus că, dacă ar fi președinte, ar lucra cu Rusia după războiul din Ucraina pentru a se asigura că Moscova nu formează o alianță cu Beijingul.

Într-un interviu pentru radioul francez France Bleu, Marine Le Pen a menționat că metodele diplomatice ar trebui folosite pentru a preveni apropierea Moscovei și Beijingului. Potrivit acesteia, apropierea dintre Europa și Rusia este importantă pentru securitatea Franței și Europei.

„Cred că Rusia este o mare putere. Și nu am vrut să se unească în sfârșit cu China... După cum a spus Emmanuel Macron, apropierea Rusiei de Europa este o condiție importantă pentru asigurarea securității continentului și a țării noastre”, a spus Le Pen.

Un „moratoriu imediat” asupra tuturor șantierelor de turbine eoliene aflate în derulare

Întrebată de un ascultător despre politica ei energetică, Marine Le Pen și-a reiterat poziția cu privire la turbinele eoliene, spunând că toate proiectele privind construcția turbinelor eoliene ar trebui suspendate și a pledat pentru un „moratoriu imediat” asupra tuturor șantierelor de construcții aflate în derulare , și în special pe cele ale parcurilor eoliene offshore pe care le-a descris drept „un pericol pentru biodiversitate, pentru pescari, poluare vizuală. Ne distrugem peisajele într-un mod nebunesc și mai presus de toate ne costă o avere ”. Potrivit Marine Le Pen, instalarea turbinelor eoliene a costat „ 120 de miliarde de euro în ultimii 15 ani ”. „În fiecare an, plătim 4,5 miliarde de euro, este inacceptabil”, a spus Le Pen.

Turul doi se decide ”la mustață”?

În primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța, care a avut loc pe 10 aprilie, a câștigat președintele Republicii Emmanuel Macron - a primit 27,3% din voturi.

Pe locul doi s-a ocupat candidatul din partidul de extremă dreapta „Uniunea Națională” Marine Le Pen, care a obținut 24% din voturi.

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...


Top citite
Sursa: Freepik

Dincolo de Club 27: Cum mor cântăreții, în funcție de genul muzical

Captura Facebook

Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Sursa: Freepik

Programul special de Paște al mall-urilor și magazinelor din București

Sursa: captură Youtube The Graham Norton Show

Regina ecranului, Meryl Streep, primește un Palme d'Or onorific la Cannes

Sursa: Freepik

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...

pixel