Matt Bomer susține că a pierdut rolul lui Superman din cauza orientării sale sexuale
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Actorul Matt Bomer a declarat că a pierdut rolul principal în filmul Superman Flyby din 2003 din cauza orientării sale sexuale.

Vorbind în cadrul podcastului Awards Chatter de la Hollywood Reporter, Bomer a spus: „Părea că eram alegerea regizorului pentru rol. Am semnat un contract pentru trei filme cu Warner Bros.”, scrie The Guardian.

Întrebat dacă orientarea sa sexuală a afectat distribuția, Bomer a răspuns: „Da, asta este înțelegerea mea. Era o perioadă în industrie când ceva de genul acesta putea fi încă folosit împotriva ta. Cum și de ce și cine [m-a deconspirat], nu știu.”

Bomer, acum în vârstă de 46 de ani, a ieșit public în 2012, când și-a mulțumit soțului și copiilor într-un discurs de acceptare a unui premiu.

Rolul lui Superman părea atât de sigur, a spus el, încât fusese scos din rolul său obișnuit din telenovela CBS Guiding Light.

„Am fost la un casting pentru Superman,” a spus el, „[care] s-a transformat într-o experiență de audiție de o lună în care am audiat din nou și din nou. Pe Guiding Light, era un criminal în oraș, așa că producătorul executiv, foarte amabil, a vrut să mă elibereze în cazul în care rolul [Superman] ar fi venit.”

„Așa că [producătorul Guiding Light] a spus, ‘Hei, vei fi criminalul. Te scoatem din serial; du-te cu binecuvântarea mea.’ Practic am fost concediat, dar într-un mod generos.”

Superman: Flyby urma să fie regizat de JJ Abrams; în schimb, proiectul a fost anulat în favoarea filmului Superman Returns regizat de Bryan Singer, care a fost lansat în 2006 și l-a avut în rol principal pe Brandon Routh.

Alte ratări notabile pentru rolul de Superman includ pe Nicolas Cage, care trebuia să joace în Superman Lives regizat de Tim Burton, și Jacob Elordi, care a declarat pentru GQ că a refuzat să citească pentru rol.

„Ei bine, mi-au cerut să citesc pentru Superman,” a spus Elordi într-un interviu pentru ediția GQ Men of the Year 2023. „A fost imediat, ‘Nu, mulțumesc.’ E prea mult. E prea întunecat pentru mine.”

Reboot-ul Superman: Legacy regizat de James Gunn este programat pentru lansare vara viitoare, avându-i în rolurile principale pe David Corenswet și Rachel Brosnahan.

Bomer și-a făcut un nume pe scena TV din SUA în serialul All My Children înainte de a atrage atenția internațională în filmul Magic Mike din 2012. Alte filme notabile includ The Nice Guys și The Normal Heart.

Pe Broadway, Bomer a jucat în piesa 8 scrisă de Dustin Lance Black și în reîntoarcerea din 2018 a piesei The Boys in the Band, care a fost transformată într-un film în 2020.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel