Meciurile zilei de 1 decembrie, la Cupa Mondială de la Qatar. Unde poți urmări partidele?
Autor: , Alexandru Negrici | Dată: 01 dec 2022, 12:24
Află ce televiziuni transmit meciurile zilei de joi, 1 decembrie, la Cupa Mondială de la Qatar.    

Croația-Belgia, ora 17:00, TVR 1

Croația și Belgia se înfruntă, ambele echipe având nevoie de o victorie pentru a-și garanta calificarea în fazele eliminatorii.

Croația a fost ținută în frâu împotriva Marocului, dar a măturat Canada în ultimul meci și formația va spera la o victorie și aici. Croația trebuie să evite înfrângerea pentru a-și garanta calificarea, dar ar putea progresa și dacă Marocul pierde.

Cât despre Belgia, trebuie să câștige pentru a-și garanta calificarea. Cu zvonuri despre certuri în vestiar, mai ales după eșecul în fața Marocului, mulți sugerează că o națiune cândva de temut va pleca mult mai devreme acasă decât se anticipa.

Canada-Maroc, ora 17:00, TVR 2

Canada, care a fost deja eliminată din turneu, joacă cu Maroc, care a împietrit Belgia și are o șansă de calificare.

Canada a marcat primul gol la Qatar, dar cu două înfrângeri din două, se va îndrepta acasă indiferent de rezultat. Alphonso Davies a marcat cel mai rapid gol din acest turneu de până acum, reparând ratarea de penalty împotriva Belgiei, dar nu a reușit să prevină un rezultat de 4-1 împotriva Croației.

În ceea ce privește Marocul, se poate califica cu o victorie sau un egal împotriva Canadei, lucru foarte plauzibil.

Japonia-Spania, ora 21:00, TVR 2

Japonia se confruntă cu Spania în runda finală a jocurilor din Grupa E; ambele echipe caută să se califice.

Japonia a învins Germania, lucru la care mulți nu se așteptau, și apoi a pierdut în fața Costa Rica, un rezultat, de asemenea, la care mulți nu se așteptau. Ei sunt la egalitate de puncte cu Costa Rica și trebuie să câștige pentru a-și garanta locul în optimile de finală. Se pot califica și la egal, dar asta va depinde dacă rezultatul dintre Germania și Costa Rica o să fie în favoarea lor.

În ceea ce privește Spania, se poate califica pur și simplu evitând înfrângerea, iar victoria le va asigura primul loc în grupă. Ei au remizat ultima dată împotriva Germaniei, după ce au demolat Costa Rica, și vor dori să obțină un impuls în optimi.

Costa Rica-Germania, ora 17:00, TVR 1

Germania se confruntă cu Costa Rica, într-un meci în care riscă eliminarea pentru a doua consecutivă în grupele Cupei Mondiale. Acum patru ani, în Rusia, campioana mondială de atunci pierdea partidele cu Coreea de Sud și Mexic, fiind eliminată rușinos din grupe, cu numai trei puncte .

Germania și-a asigurat un punct foarte necesar împotriva Spaniei ultima dată, dar trebuie să învingă Costa Rica pentru a se califica și speră că Spania nu va pierde în fața Japoniei, deoarece ar trebui să depășească un deficit de opt goluri pentru a trece mai departe.

Pe de altă parte, Costa Rica se poate califica cu o victorie, dar și cu un egal, dacă celălalt meci din Grupa E dintre Japonia și Spania merge în favoarea lor. Costa Rica a fost umilită de Spania în meciul de deschidere al grupei, dar a dat dovadă de un adevărat caracter și rezistență pentru a câștiga împotriva unei Japonii pline de viață.

Articole similare

Top citite
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Foto: Agerpres

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun și Revelion. Nepoata lor, dezvăluire: Dacă lipseau era vai şi-amar!

Ateneul Român

De ce Ateneul Român este rotund

Foto: Instagram/NetiSandu

Neti Sandu, agresată pe stradă, în văzul lumii: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace / Foto: Facebook

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace

Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat


Cele mai noi articole

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5 pașapoarte

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5...