Melania Trump lansează prima sa carte de memorii în toamna aceasta
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Melania Trump, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, își va lansa prima sa memorie în această toamnă, sub titlul „Melania”. Cartea este descrisă de biroul ei ca „o poveste puternică și inspiratoare a unei femei care și-a croit propriul drum, a depășit adversitățile și a definit excelența personală”.

Aceasta este prima memorie semnată de Melania Trump, care a fost în mare parte absentă în timp ce soțul ei, fostul președinte Donald Trump, încearcă să revină la Casa Albă, scrie The Guardian.

Cartea „Melania” va fi lansată de Skyhorse Publishing, o editură care a colaborat cu susținători ai lui Donald Trump, precum fostul primar al orașului New York, Rudolph Giuliani, și avocatul Alan Dershowitz. Skyhorse a lucrat, de asemenea, cu candidatul independent Robert F. Kennedy Jr. și fostul insider Trump, Michael Cohen, care ulterior a devenit unul dintre cei mai acerbi critici ai săi. Unele cărți publicate de Skyhorse includ prefațe scrise de aliatul lui Trump, Steve Bannon.

Anunțul despre memoriile Melaniei Trump a fost făcut joi de biroul ei, care nu a oferit o dată specifică de lansare și nu a menționat dacă va apărea înainte de ziua alegerilor din noiembrie. Melania Trump a fost subiectul altor cărți, inclusiv una scrisă de fosta ei consilieră Stephanie Winston Wolkoff, dar nu și-a spus niciodată propria poveste pe larg.

Fosta Primă Doamnă „invită cititorii în lumea ei, oferind un portret intim al unei femei care a trăit o viață extraordinară”, se arată în anunț. „Melania include povești personale și fotografii de familie pe care nu le-a împărtășit niciodată publicului.”

Un purtător de cuvânt a spus că nu sunt disponibile informații suplimentare dincolo de ceea ce a fost inclus în comunicat, care nu a făcut nicio referire la termenii financiari, planurile de promovare sau dacă a lucrat cu un coautor.

Melania Trump, a treia soție a lui Donald Trump, a fost o figură enigmatică de când soțul ei a anunțat că va candida la alegerile din 2016. Ea a încercat să își păstreze intimitatea chiar și în timpul mandatului său ca Primă Doamnă, concentrându-se pe creșterea fiului lor, Barron, și promovând inițiativa „Be Best” pentru a sprijini sănătatea socială, emoțională și fizică a copiilor.

Deși a apărut la evenimentul de lansare a campaniei soțului ei pentru 2024 și a participat la ultima seară a convenției naționale republicane de săptămâna trecută, Melania Trump a fost în mare parte absentă de pe traseul de campanie. Decizia ei de a nu ține un discurs la convenția de anul acesta a marcat o abatere de la tradiția soțiilor candidaților și de la întâlnirile republicane din 2016 și 2020.

Potrivit biroului său, memoriile vor apărea în două versiuni: o ediție de colecție de 150 de dolari, cu 256 de pagini, „în întregime color, cu fiecare exemplar semnat de autor”, și o ediție de memorii, cu 304 pagini, incluzând 48 de pagini de fotografii niciodată văzute anterior. Cartea este listată la 40 de dolari, cu ediții semnate la prețul de 75 de dolari.

Spre deosebire de alți foști președinți și prime doamne, Donald și Melania Trump nu au lansat cărți post-Casa Albă prin editori mainstream din New York. Donald Trump a publicat numeroase cărți înainte de președinția sa, lucrând cu Random House și Simon & Schuster printre alții, dar mulți l-au evitat după asediul Capitoliului din 6 ianuarie 2021.

El a lansat două cărți de când a părăsit Washingtonul, o carte cu imagini care comemorează timpul său la Casa Albă și o compilație de scrisori de la lideri mondiali și celebrități. Ambele au apărut prin Winning Team Publishing, cofondată în 2021 de Donald Trump Jr. și fostul angajat al campaniei Trump, Sergio Gor.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel