Mihai Bendeac, schimbare de look radicală! Cum nu l-a mai văzut nimeni până acum
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciați și carismatici actori din România, și-a surprins recent fanii cu o apariție neașteptată, actorul este văzut purtând plete!

Această imagine a devenit rapid virală, mai ales că Bendeac este cunoscut pentru look-ul său cu capul ras. Fotografia inedită provine dintr-o scenă a noului său film, „Căsătoria”, primul lungmetraj la care lucrează cu multă pasiune și dedicație.

Decizia lui Mihai Bendeac de a se retrage din televiziune, inclusiv din rolul de jurat la „iUmor”, i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii săi. Deși a lipsit de pe micile ecrane, actorul a rămas activ pe platformele online, unde milioane de oameni îl urmăresc.

Cu toate acestea, în ultimele luni, prezența lui Bendeac pe rețelele de socializare a devenit tot mai rară, lăsându-i pe fani să se întrebe despre absența sa. Răspunsul a venit odată cu dezvăluirea proiectului său de suflet, filmul „Căsătoria”, la care a lucrat intens timp de trei ani.

Acest lungmetraj marchează o nouă etapă în cariera sa, atât ca actor, cât și ca regizor. Bendeac și-a canalizat întreaga energie creativă în acest proiect, ceea ce a explicat lipsa sa din mediul online.

În caz că vă întrebați de ce @jurnalul_unui_burlac este cvasi-absent de pe rețelele sociale de ceva timp încoace…”, a fost mesajul transmis pe pagina de Instagram a filmului. 

Imaginea cu actorul purtând plete a stârnit reacții entuziaste, fiind o schimbare radicală față de look-ul său obișnuit. Fanii, obișnuiți cu stilul său caracteristic, au fost impresionați de această transformare.

2. Captura In... (beandeac2_50818100.jpg)

Deși detaliile despre rolul său în film sunt încă necunoscute, este clar că Bendeac va aduce momente inedite și pline de umor, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul carierei sale.

Articole similare

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel