Ministru: Principalul e să ȚINEM KIEVUL! Au sosit ARME. SUA, ajutor de MILIARDE de dolari / Rusia reclamată pentru crime de război
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Ministrul ucrainean de externe a anunțat care sunt ultimele evoluții: arme și ajutor financiar pentru Ucraina, dar și sancțiuni pentru Moscova.

Șeful diplomației de la Kiev, Dmytro Kuleba, anunță un ajutor consistent din parte SUA: o alocare imediată de 600 de milioane de dolari, în timp ce Congresul a primit o cerere din partea Casei Albe pentru a deblocat 6,4 miliarde de dolari, ca sprijin pentru Ucraina.

După cum v-am promis, fiecare nouă zi aduce Rusiei noi sancțiuni, arme și izolare.

Au sosit arme antitanc, apărare antiaeriană, muniție pentru toate tipurile de arme și artilerie, mașini, blindaje, combustibil, zeci de arme și poziții de muniție. Vor mai urma.

Principalul lucru este că rămânem fermi și ținem Kievul.Președintele american Biden a vorbit noaptea cu președintele Zelensky și a adoptat o decizie de a aloca imediat 600 de milioane de dolari Ucrainei: 250 de milioane pentru ajutor general și 350 de milioane pentru armată.”, spune Kuleba

Oficialul spune că va urma un ajutor masiv de 6,4 miliarde de dolari, iar sancțiunile împotriva Rusiei se înmulțesc; ”Acest val trebuie să crească ca un tsunami”, spune ministrul.

”Casa Albă a făcut apel la Congres să accepte să aloce 6,4 miliarde de dolari în sprijinul Ucrainei - din care 3,5 miliarde de dolari (! ) pentru apărare.
Personal, Putin și Lavrov au intrat sub sancțiunile UE. În curând SUA și alții o vor face. Noul pachet de sancțiuni UE este deja în lucru.
Băncile rusești, companiile, bunurile sunt literalmente aruncate de pe rafturi, sistemele financiare, bursa de valori. Rusia este lipsită de evenimente sportive și de divertisment - Liga Campionilor și Eurovision. Acest val trebuie să crească ca un tsunami. Și lucrăm la asta.
Un număr întreg de țări au închis deja spațiul aerian pentru companiile aeriene ruse, astăzi vor fi și mai multe. Expatriații din lume vor trebui fie să zboare, fie să zboare peste jumătatea lumii. Rușii au încetat să mai elibereze vize pentru mai multe țări din UE.

Bombardarea blocului, reclamată la Haga pentru crime de război


”Bombardarea clădirii din Lobanovsky din Kiev (blocul cu 18 etaje, bombardat de armata rusă n.r.) va fi unul dintre episoadele anchetei privind crimele de război rusești la Curtea Penală Internațională de la Haga. Procesul legal relevant este în plină desfășurare. Lucrăm deja la el.
În Consiliul de Securitate al ONU, în timp ce încerca să adopte o rezoluție, Rusia a încercat cu disperare să nu rămână singura țară care aplica veto. Ea nu a reușit. Chiar și prietenii apropiați s-au abținut să fie deschiși față de Rusia.
Diplomația își menține mobilizarea deplină și lucrează într-un regim militar de 24 de ore pentru a lua anumite decizii MARI parteneri.
Indestructibilitatea Ucrainei în fiecare oră se sprijină de partea noastră din ce în ce mai mulți parteneri ai coaliției internaționale pentru protecția Ucrainei și pace. Coaliția devine din ce în ce mai mare, mai puternică și mai hotărâtă.
Mulțumim fiecărui luptător al Forțelor de Apărare ale Ucrainei, inclusiv fiecărui rezident pașnic care a luat arme pentru a-și proteja orașele, pământul nostru. Nu te vom dezamăgi”, arată șeful diplomației ucrainene libere.

Citește și: Invazia Ucrainei. APEL emoționant: ÎNCHIDEȚI CERUL de deasupra Ucrainei! Oprițil-l pe Putin!

Bombardarea clădirii cu 18 etaje:

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...


Top citite
Fotografie de la Vera Arsic/Pexels

Trei semne brutale care arată că relația ta se apropie de sfârșit

Captura Youtube

Ce este moartea? Dumitru Constantin Dulcan: Este o trecere într-o altă dimensiune/Am pentru asta N argumente

Captura Youtube

Pepe, atac subtil în noua lui melodie pentru fosta soție: Un cuib și o familie nu poți să faci cu o pasăre de noapte

Fotografie de la Victoria Emerson/Pexels

Norocul se îmbunătățește în săptămâna 6 - 12 mai pentru aceste 5 semne zodiacale chinezești

FOTO: freepik @cofentist_tm

Fiul lui El Chapo este "dependent de vizionarea videoclipurilor TikTok" înainte de culcare

Captura Youtube

Prietenia dintre Maria Cârneci și Ion Dolănescu: Împărțeam orezul cu lapte


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Carnival of Rust | Poets of the Fall

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

pixel