Moare Hughie Campbell, în Sezonul 4 al Serialului „The Boys”
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Cu revenirea serialului „The Boys” pe Amazon Prime Video pentru cel de-al patrulea sezon, fanii sunt din nou îngrijorați dacă personajele lor preferate vor supraviețui de această dată. Hughie Campbell (interpretat de Jack Quaid) este unul dintre personajele principale ale serialului.

La începutul seriei, Hughie își pierde iubita din cauza unei greșeli a unui Supe și devine radicalizat. Pentru prima dată în viața sa, Hughie vede supereroii pentru narcisiștii apatici care sunt și se alătură grupului de justițiari titular. Ca orice alt personaj din serial, viața lui Hughie este într-un pericol perpetuu. Astfel, telespectatorii se întreabă pe bună dreptate dacă el va muri în acest sezon. Iată ce am descoperit despre soarta lui Hughie în sezonul 4, scrie Comingsoon.net.

Hughie moare în Sezonul 4 al Serialului „The Boys”?


Până la sfârșitul episodului 3, Hughie este în viață și sănătos fizic. Totuși, situația a fost foarte aproape să fie diferită. Homelander a realizat că Hughie asculta în secret conversația lui cu Sister Sage și Victoria Neuman și a încercat să-l omoare cu raza sa termică. Din fericire pentru Hughie, A-Train, ale cărui lupte cu sine continuă în acest sezon, îl salvează de la moartea iminentă la mâinile unui Homelander din ce în ce mai instabil. Întreaga experiență îl forțează pe Hughie să-și reevalueze relația cu mama sa și, în sfârșit, să aibă o conversație sinceră cu ea.

În episodul 3, Homelander îi spune clar lui Neuman că vrea ca aceasta să admită public că este un Supe. El pare să aibă anumite planuri pentru viitor, care includ plasarea unui Supe în Biroul Oval. Secretul lui Neuman este chiar ceea ce Hughie și restul membrilor grupului „The Boys” folosesc pentru a o șantaja. Având în vedere că Hughie este singurul obstacol care îl împiedică pe Homelander să obțină ceea ce dorește, este sigur să speculăm că va încerca din nou să-l elimine pe Hughie în acest sezon.

Fanii serialului „The Boys” rămân în suspans, așteptând să vadă cum se vor desfășura evenimentele și dacă Hughie va reuși să supraviețuiască în fața amenințărilor constante.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel