Momentul în care o femeie este văzută vorbind la telefon în 1938. Filmarea virală care i-a convins pe adepții teoriei conspirației că este posibilă călătoria în timp / video
Autor: Valentina Miu
Data publicării:
Imagini din 1938 i-au convins pe adepții teoriei conspirației că este posibilă călătoria în timp, după ce o femeie a fost văzută vorbind pe ceea ce pare a fi un telefon mobil.

Imagini filmate la sfârșitul anilor 1930 îi fac pe adepții teoriei conspirației să pretindă că acestea dovedesc existența călătoriilor în timp. 

Videoclipul care a fost analizat arată o femeie care își duce mâna la ureche, ca și cum ar avea un telefon, și ar purta o discuție. Cu toate acestea, chiar și o persoană cu cele mai elementare cunoștințe de istorie ar ști că era imposibil să aibă un telefon fără fir în 1938, scrie Daily Star.

Potrivit teoreticienilor, imaginile o arată clar pe femeie vorbind la un telefon mobil cu zeci de ani înainte ca tehnologia să fie inventată.

Youtube video image

Imaginile sunt filmate în fața unei fabrici din Statele Unite în urmă cu 85 de ani.

De când a fost încărcat pe YouTube, clipul a adunat peste 1,7 milioane de vizualizări, atenția fiind atrasă în special de tânăra în rochie văzută vorbind „la telefon”.

Este imposibil de confirmat dacă ea vorbește într-adevăr la telefon sau doar se scarpină pe față, dar cu siguranță pare să aibă ceva în mână, pentru că îndepărtează obiectul de față în timp ce părăsește Dupont Factory din Massachusetts împreună cu colegii ei.

O persoană, care susține că femeia era străbunica lor, a spus: „Doamna pe care o vedeți este străbunica mea, Gertrude Jones. Avea 17 ani. Am întrebat-o despre acest videoclip și își amintește foarte clar. Ea spune că Dupont avea o secție de comunicații telefonice în fabrică. Făceau experimente cu telefoane fără fir.

Gertrude și alte cinci femei au primit aceste telefoane fără fir pentru a le testa timp de o săptămână. Gertrude vorbește cu unul dintre oamenii de știință care ține în mână un alt telefon fără fir și care se află în dreapta ei, în timp ce trece pe lângă ea”.

Indiferent dacă teoria călătoriei în timp este valabilă sau nu în acest clip, teoreticienii conspirației au observat alte câteva incidente, Daily Star raportând recent ceea ce părea un tip pe telefon în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

Doliu în lumea muzicii. A murit Sérgio Mendes

Muzicianul brazilian Sérgio Mendes a murit.


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel