Navarone Garcia, despre părerea Priscillei Presley când a intrat în lumea muzicii: „Doamne, vor fi droguri peste tot”/Avea dreptate
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Navarone Garcia, este solistul trupei Them Guns și fiul Priscillei Presley. Acesta a vorbit cu noi despre începuturile sale în muzică, despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre planurile de viitor. 

Cum a copilăria lui Navarone, când și-a dat seama că îi place muzica?

De când eram copil am iubit muzica. Primele mele amintiri sunt de când cântam în mașină cu mama mea. Nu-mi aduc aminte acest lucru, dar mi s-a spus că atunci când aveam doi am cântat pentru Jerry Lee Lewis. Și asta a fost, de atunci mi-a plăcut întotdeauna să cânt și să fac spectacole. 

De ce a ales să cânte la chitară

Am cântat la toate instrumentele înainte de a cânta la chitară. Primul instrument la care am cântat a fost un pian. Un prieten bun era un pianist grozav și l-am luat pe profesorul lui și am început să cânt la pian. Apoi, în școala generală, am început să cânt la tobe. Am cântat timp de doi sau trei ani doar la tobe. Apoi am vrut să cânt și să fiu solistul unei trupe. M-am simțit ciudat să cânt fără să cânt la un instrument, așa că am învățat la chitară ca să pot cânta și să cânt. 

Muzica rock și părerea Priscillei Presley despre această alegere

Cred că am început cu rockul mai ales pentru că a fost cel mai... îmi place emoția rock n’ roll. Îmi plăcea să aud cântăreții cum țipă, fiindcă nu trebuia neapărat să ai voce frumoasă, ci de a avea emoție în spatele a ceea ce spuneai. Așa am început eu. Iar acum, că fac asta de mai mult timp, mă gândesc să încerc și alte genuri. 

A spus: „Doamne, vor fi droguri peste tot”. Avea dreptate. Dar întotdeauna m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut. Când am început să fac muzică, nu voiam deloc să fac acest lucru, dar cineva m-a pus să interpretez o versiune a unui cântec al lui Elvis și i-am arătat-o, iar ea a râs. M-a întrebat dacă era o glumă, iar eu am spus că da, e o glumă. Nu am vrut să fac asta și m-am scuzat.

Inspirația lui Navarone, chiar mama sa

Doar văzând tot prin ceea ce a trecut și faptul că încă merge mai departe... Ea face întotdeauna totul cu cea mai bună atitudine. Face față cu eleganță la tot ce apare în cale. Și asta a fost o sursă de inspirație pentru mine. 

Cum l-a afectat COVID-19

După Covid-19 simt că a fost o situație complet diferită. Am avut un turneu mare și am fost alături de o trupă care îmi place foarte mult: Birthday Massacre. Acest turneu mare era programat să înceapă în martie 2020. Și asta a fost exact când a început totul.

Și apoi, după aceea, simt că aspectul social media al muzicii a preluat cu adevărat controlul și dintr-o dată a devenit despre câți urmăritori ai pe TikTok sau Instagram. Mă întreabă lumea asta înainte să pot rezerva un concert. Întotdeauna am vrut să facem bani din muzica noastră și din munca noastră. Și acum deja celelalte trupe îmi spun: „Cât de mult vrei să plătești pentru a face parte din turneul nostru?”.

Acesta este următorul pas pe care trebuie să-l faci. Pentru că noi putem cânta în Los Angeles și să avem o audiență bună. Dar dacă vrem să începem să facem spectacole de nivelul următor, știi tu, cu săli mai mari sau stadioane, va trebui să cântăm cu alte trupe.

Ce meserie și-ar fi ales dacă nu cânta

Ei bine, cred că dacă aș fi avut disciplina de a merge la școală când eram mai tânăr, aș fi făcut ceva cu știința. Îmi plac foarte mult reptilele, natura, florile. Probabil că aș fi fost arhitect sau botanist sau un fel de expert în reptile. 

Planurile cu Them Guns și un album solo

Avem un nou album și următorul single apare în august. Am ținut discursuri tinerilor pe tema drogurilor la liceu aici, în Brazilia. Am mers în multiple state braziliene și am vorbit cu copiii despre pericolele drogurilor, dar și cele legate de vaping. Sper să fac și un turneu în timp ce țin discursurile în școli.

Lucrez și la un album solo cu un artist de aici. Numele lui este Bidesão. Este un producător brazilian și face o mulțime de chestii pop. Și încerc să văd cum ar putea fi această lume și să încerc și asta. 

Ce proiect vrea să dezvolte în România

Da, încă sunt discuții și ne uităm peste detalii, dar am un prieten în România, Laurențiu Cazan. Este creator de modă în România și vreau să văd unde ar putea merge și asta. Întotdeauna mi-am dorit să fac lucruri artistice și oportunitatea de a crea o linie de modă ar putea fi interesantă.

Interviul integral AICI.

Youtube video image

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel