Nick Cannon, despre Mariah Carey: Ea a fost stânca mea
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Nick Cannon exprimă doar apreciere și admirație atunci când vorbește despre Mariah Carey, legendara artistă cu care a fost într-o căsnicie între 2008 și 2016, și cu care a avut doi gemeni.

Artistul de renume internațional, cunoscut și pentru faptul că are 12 copii, a afirmat că fosta sa soție i-a fost un sprijin esențial în momentul în care a fost diagnosticat cu lupus în anul 2012. Invitat în emisiunea de podcast intitulată "The Diary of a CEO," Cannon a mărturisit: "Ea a fost stânca mea. Sincer vorbind, probabil că nu aș mai fi fost în viață dacă nu ar fi fost atât de hotărâtă în relația cu medicii, cu mine, și în fața obstinației mele. Ea a fost prietena perfectă, mama perfectă și soția perfectă în acele circumstanțe."

Deși Mariah avea de gestionat presiunea de a fi un superstar mondial, aceasta a reușit să fie alături și de partenerul ei, în lupta dură pe care o avea de dus. Nick spune acum că acea perioadă și-a pus, probabil, amprenta asupra relației de cuplu.

"Probabil că ne-a afectat din cauza persoanei care eram în capul meu și a luptelor cu care aveam de-a face. Dar ne-a și apropiat, cu siguranță", a mai povestit fostul soț al lui Carey, spunând și că în acele momente începuse să-și pună întrebări existențiale și se gândea dacă-și irosise timpul până atunci. Mai mult, se gândea și la copiii lui, dacă va mai putea fi alături de ei.

Din 2011 și până în prezent, Nick Cannon a avut 12 copii cu șase femei. Monroe și Moroccan sunt gemenii pe care-i are cu Mariah Carey, cei mai mari dintre moștenitorii lui, azi în vârstă de 12 ani. Artistul a pierdut un băiețel, Zen, care a murit în decembrie 2021 din cauza unei forme rare și agresive de cancer.

Articole similare

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...


Top citite
Captura Youtube

Azi e ziua lui Rick Savage! Basistul trupei Def Leppard a împlinit astăzi 63 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...