Nicki Minaj anunță albumul Pink Friday 3
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Nicki Minaj se pregătește să lanseze noul album 'Pink Friday 3'.

Rapperița de 41 de ani a anunțat pe rețelele de socializare în weekend motivul pentru care a decis să renunțe la ediția deluxe 'Gag City Reloaded' a albumului 'Pink Friday 2' și să opteze pentru un cu totul alt material în seria 'Pink Friday'.

Interpreta hit-ului 'Anaconda' a promis că va dezvălui data oficială a lansării „în următoarele două săptămâni” și a anunțat că va lansa o piesă nouă din proiect până atunci.

Într-o postare amplă pe X / Twitter, Nicki a scris: „În loc să fac o ediție DELUXE pentru Pink Friday 2, am hotărât să creez un album nou.

Voi include totuși melodii noi, cum ar fi #Mamita și [The „anxiety” song] pentru restul turneului... și voi anunța noua dată în următoarele două săptămâni. Noua muzică este prea valoroasă pentru a fi inclusă doar într-un album deluxe. (sic)”

Ea a continuat: „Aseară, piesele pe care le-am înregistrat au fost prea iconice. Vă iubesc atât de mult. Știți asta. Știu că o știți. O să vă ofer ceva până la anunț, așa că nu vă faceți griji.”

Subliind că noile piese merită un album dedicat, cu un tracklist „specific”, Nicki a adăugat: „Acest proiect este foarte special pentru mine din atât de multe motive de care nu sunteți conștienți.

„Am pus fiecare melodie într-o anumită ordine. Pentru a respecta această viziune, vreau să îi ofer integritatea și respectul cuvenit, fără să adaug alte piese. 1-2 melodii în plus nu ar fi o problemă, dar 5-7 melodii ar face totul să pară neglijent (În umila mea opinie). (sic)”

'Pink Friday 2', lansat în decembrie, a inclus colaborări cu J. Cole, Drake, Lil Wayne, Future, Lil Uzi Vert, 50 Cent, Monica și Keyshia Cole.

'Pink Friday', albumul de debut aclamat al lui Nicki din 2010, a avut o continuare în 2012 cu 'Pink Friday: Roman Reloaded', în care artista a experimentat cu dance-pop și a inclus hitul îndrăgit „Starships”.

Articole similare

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel