Nicușor Dan îl laudă pe Ianis Hagi: A ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor
Autor: Alexandru Negrici
Data actualizării:
Data publicării:
Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a dezvăluit că a urmărit meciurile echipei naționale a României de la Campionatul European de Fotbal 2024 într-un mod inedit, împreună cu vecinii și copiii din cartier. „Când a fost meciul la ora 22.00, am proiectat pe o dubă și s-a văzut foarte mare și frumos”, a declarat acesta într-un interviu acordat la Prima TV.

În cadrul emisiunii „Insider politic”, difuzată sâmbătă, Nicușor Dan a mărturisit că, deși programul său a fost foarte aglomerat, a reușit să urmărească doar meciurile României la EURO 2024. „Le-am văzut în cartier, cu vecinii și cu copiii, într-o atmosferă foarte frumoasă. Pe stradă - e o stradă care nu se tranzitează. Când a fost meciul la ora 22.00, am proiectat pe o dubă și s-a văzut foarte mare și frumos. Când a fost la ora 19.00, nu puteam să proiectăm că era încă lumina afară și ne-am uitat cu toții la un televizor destul de mare”, a explicat el.

Întrebat despre preferințele sale fotbalistice, primarul general a vorbit cu admirație despre Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi. „Îl apreciez foarte tare pe Ianis Hagi. E un băiat care muncește, care vorbește limbi străine, care a ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinților”, a subliniat Nicușor Dan.

Într-o altă ordine de idei, premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi, în ședința de Guvern, că va fi aprobat un memorandum prin care statul va finanța academiile de fotbal publice sau private. Finanțarea se va face pe baza clasificării realizate de Federația Română de Fotbal (FRF), iar pentru fiecare leu cheltuit de FRF sau cluburi, statul român va aloca, de asemenea, un leu.

Articole similare

John Cena a anunţat se va retrage din wrestling în 2025

John Cena a anunțat că WrestleMania 41 va fi ultima sa...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel