Noul album al lui Taylor Swift stabileşte un record pe Spotify cu 300 de milioane de difuzări într-o zi
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Cel mai nou album al cântăreţei Taylor Swift, ''The Tortured Poets Department'', a devenit primul album din istoria Spotify care a depăşit 300 de milioane de difuzări într-o singură zi, informează DPA.

Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani, a devenit cel mai difuzat artist pe această platformă într-o singură zi în momentul când albumul ei a fost lansat, pe 19 aprilie, potrivit serviciului de streaming.

S-a scris istorie! Pe 19 aprilie 2024, albumul lui Taylor Swift The Tortured Poets Department a fost primul album din istoria Spotify cu peste 300 de milioane de streaminguri într-o singură zi, a scris compania pe platforma X, fostă Twitter.

Mult anticipatul cel de-al 11-lea album de studio al cântăreţei include colaborări cu Florence And The Machine şi Post Malone, iar titlurile şi versurile melodiilor par să facă referire la unii dintre foştii iubiţi ai artistei.

Fortnight, o colaborare cu rapperul american Post Malone, pe numele său real Austin Richard Post, este primul extras pe single de pe album şi a devenit melodia cea mai difuzată în streaming pe Spotify într-o singură zi.

Videoclipul melodiei include aparţii ale actorilor Ethan Hawke şi Josh Charles, care au făcut parte din distribuţia peliculei Dead Poets Society (1989), precum şi a colaboratorului cântăreţei, Post Malone.

La doar câteva ore după ce a anunţat albumul care include 16 melodii, vedeta pop americană a anunţat o versiunea extinsă, care include alte 15 melodii, intitulată The Anthology.

Interpreta hitului Bad Blood, cunoscută pentru trimiterile în cântecele sale la foste relaţii, a plasat melodia So Long, London pe poziţia a cincea - poziţia rezervatî celor mai semnificative melodii pe discurile lui Swift.

Melodia ar putea să ofere o perspectivă nouă asupra despărţirii de actorul Joe Alwyn, după o relaţie de şase ani.

Înainte de lansare, fanii au speculat că titlul albumului ar putea fi o referire la Joe Alwyn.

În decembrie 2022, Alwyn şi starul peliculei Normal People, Paul Mescal, au dezvăluit că aparţin unui grup de chat pe WhatsApp alături de actorul din Fleabag Andrew Scott, intitulat The Tortured Man Club.

Swift este cunoscută pentru referirile pe care le face în melodiile ei la foşti iubiţi, printre aceştia numărându-se Joe Jonas, Harry Styles, Jake Gyllenhaal şi John Mayer.

Swift a anunţat lansarea celui mai nou album al ei pe scena galei Grammy, care a avut loc în februarie. 

Articole similare

Cher dezvăluie de ce se întâlnește cu bărbați mai tineri

Cher a explicat motivul pentru care se întâlnește cu...


Top citite
Sursa: Freepik

Dincolo de Club 27: Cum mor cântăreții, în funcție de genul muzical

Captura Facebook

Britney Spears susține că paramedicii au venit „ilegal” după incidentul de la Chateau Marmont

Sursa: captură Youtube System Of A Down Live

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Sursa: Freepik

Unde se termină ficțiunea și începe realitatea? Daniel Radcliffe își separă drumul de J.K. Rowling din cauza comentariilor împotriva transexualilor

Sursa: Freepik

Ritmuri contemporane, esență clasică: "O noapte furtunoasă" revine pe scena Teatrului de Comedie

Sursa: Freepik

Muzeul Satului împlinește 88 de ani și te invită la o serie de evenimente speciale!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Shout 2000 | Disturbed

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că...

pixel