Noul documentar Beatles 1964 va marca 60 de ani de când Beatlemania a lovit SUA
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Un nou film documentar despre ascensiunea fulminantă a trupei The Beatles în Statele Unite va fi disponibil pe Apple TV+.

Intitulat „1964”, documentarul este considerat un „must-watch” pentru fanii Fab Four — Paul McCartney (82 de ani), Ringo Starr (84 de ani), John Lennon și George Harrison. Acesta marchează 60 de ani de la momentul în care Beatlemania a cucerit America.

O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun: „The Beatles au făcut istorie când au cucerit America în februarie 1964. Apple TV+ va lansa un documentar care explorează ascensiunea lor și cum au deschis drumul pentru alte trupe, precum Rolling Stones, în drumul lor către succesul american. Deși Beatlemania a fost un fenomen în Marea Britanie, fanii americani au ridicat ștacheta la un alt nivel."

Documentarul va prezenta momente de isterie din SUA, cu mii de adolescenți care îi urmăreau pe Beatles peste tot, oriunde mergeau. „Este un capitol iconic din istoria muzicii, reambalat și revizuit, iar rezultatul este cu adevărat excepțional. Este esențial pentru toți fanii Beatles.”

Filmul include interviuri noi și imagini de arhivă cu membrii trupei în perioada succesului „Let it Be”.

Documentarul va fi lansat pe Apple TV+ de Ziua Recunoștinței (28 noiembrie 2024), înainte de seria de filme anunțată de Sir Sam Mendes, care va explora viața fiecărui membru al trupei.

Regizorul Sam Mendes, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit că va realiza patru filme separate despre fiecare membru al legendarei trupe din Liverpool. Potrivit The InSneider, Harris Dickinson va juca rolul lui John Lennon, Paul Mescal va interpreta pe Paul McCartney, Barry Keoghan îl va întruchipa pe Ringo Starr, iar Charlie Rowe va fi George Harrison.

Filmele vor fi interconectate, fiecare povestind din perspectiva unui membru al trupei. Aceasta este prima dată când The Beatles și compania lor, Apple Corps, oferă acces complet la povestea vieții și la muzica lor pentru un scenariu de film.

Filmele vor fi produse de Sony Pictures și Neal Street Productions, cu o lansare planificată pentru 2027. Nu s-a specificat încă dacă cele patru filme vor fi lansate simultan sau la intervale diferite, însă Sony a promis o „cadență inovatoare de lansare.”

Articole similare

Cea mai mare temere a lui Miley Cyrus

Miley Cyrus este preocupată de posibilitatea de a fi...


Top citite
Captura Instagram

"Like a Virgin" în fustă mini la 66 de ani. Madonna este mai sexy ca niciodată

Captura Instagram

Delia se "ceartă" cu un fan pe TikTok: Să-mi lași numărul soției

Foto: Agerpres

De unde provine numele de scenă EMINEM. Fanii au rămas uimiți

Fotografie de la Designecologist/Pexels

Se schimbă totul! Echinocțiul de toamnă aduce surprize neașteptate pentru români

Captura Youtube

Cornel și Iustina, la testul poligraf! Concurentul a recunoscut atingerile intime cu o ispită

Captura Facebook

Mihai Albu într-un nou SCANDAL cu Iulia Albu. Designer-ul de pantofi i-a aruncat rochia de mireasă



Cele mai noi articole
pixel