Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Șoc în showbiz-ul românesc: Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au separat.

Despărțire în showbiz. Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, anunță sfârșitul căsniciei de trei ani, cu detalii minime despre motivele rupturii.

Chiar și după reușita sa de a pierde în greutate, Oana Radu a trebuit să facă față nu doar unei transformări fizice, ci și unei despărțiri de soț. Anunțul oficial al divorțului a fost făcut de către artistă pe pagina sa de socializare, confirmând astfel zvonurile din presă care au circulat tot mai des în ultima perioadă.

Semnele premergătoare divorțului au fost evidente, deoarece Oana Radu renunțase la purtarea verighetei de o perioadă semnificativă de timp și ștersese toate fotografiile cu fostul său partener de pe platformele de socializare.

„Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!

Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce”, a fost anunțul postat, în mediul online, de cântăreață.

„Momentan, nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a mai spus Oana Radu.

Articole similare

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...


Top citite
Captura Youtube

Azi e ziua lui Rick Savage! Basistul trupei Def Leppard a împlinit astăzi 63 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...