Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Oana Radu a povestit cum a știut din prima clipă că o să divorțeze de Cătălin Dobrescu, cel care i-a fost soț trei ani, până în noiembrie anul trecut.

Artista spune că a avut cu el o relație toxică și abuzivă. Ea a vrut să vorbească despre asta pentru a ajuta femeile aflate în situații similare. Vedeta a și ajuns în justiție pentru a-și câștiga dreptatea.

"Când am fost să depunem actele pentru căsătorie m-a întrebat doamna de acolo dacă îi iau numele și am zis că nu, pentru că știam că o să ne despărțim, mai devreme sau mai târziu. Chiar nu știu de ce am mai făcut-o și sunt sigură că oamenii care n-au trecut prin așa ceva nu o să înțeleagă și o să spună că de ce am stat și mințeam că îmi era bine... Păi cum să spun că îmi e rău, să vadă mama să sufere pentru mine, nu sufeream eu destul?

Să vadă oamenii să-mi spună:"Ți-am spus noi"/ "Am avut dreptate", eu am urât asta. Când eram în momentele grele din viața mea și auzieam "Ți-am zis eu", pfoaaa... Lasă-mă acum, ajută-mă să trec peste momentul acesta greu. Mi-a fost alături doar prietena mea ceamai bună și un coleg de trupă, n-aveam pe nimeni în București.

Doddy și soția lui erau plecați în Petroșani în perioada aceea, dar totuși m-am dus și la ei, el mi-a zis că relația asta clar nu e pentru mine, mi-a zis să plec, dar nu puteam să vorbesc cu el absolut toate detaliile și soția lui era foarte ocupată cu cel mic", a spus Oana Radu, în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Oana Radu a recunoscut, de asemenea, că a luat în greutate după divorț, dar a precizat că a fost o decizie intenționată.

Deși este mulțumită de felul în care arată, vedeta și-a exprimat planurile de a face un „transfer de grăsime” pentru a-și îmbunătăți anumite aspecte ale siluetei, dar a insistat că acest detaliu este unul personal.

„Ca și kilograme, eu mă simt perfect în forma asta. Și sunt sigură, deși nu recunosc, că multe femei și-ar dori să arate ca mine. M-am îngrășat după divorț, dar a fost o îngrășare intenționată. Bine...pregătesc și eu un transfer de grăsime, dar asta rămâne între noi”, a mai spus artista.

Articole similare

Lora s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Cum a fost îmbrăcată

Lora și partenerul său de viață, Ionuț Ghenu, trăiesc...


Top citite
Facebook

David Gilmour de la Pink Floyd „nu va mai cânta” Another Brick In the Wall

Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim

Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim

Prinţul William a izbucnit în plâns. Ce făcuse verișoara lui, Zara Tindall / Foto: Agerpres

Prințul William fuge de la mesele cu familia Middleton! Află de ce

Captura Instagram

Lora s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Cum a fost îmbrăcată

Sursa: captură Youtube Lady Gaga

Lady Gaga rupe tăcerea: Adevărul șocant din spatele zvonurilor despre identitatea ei

Captura Youtube

Dolly Parton nu crede că Beyoncé a fost exclusă „intenționat” de la premiile CMA



Cele mai noi articole

Lora s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Cum a fost îmbrăcată

Lora și partenerul său de viață, Ionuț Ghenu, trăiesc...

pixel