Oana Radu face dezvăluiri șocante despre divorț: Mi-a dat mesaj că o să ne bată pe amândouă
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Chiar dacă procesul de divorț s-a încheiat în decembrie 2023, cei doi au păstrat discreția cu privire la motivele separării. Cu toate acestea, Oana a simțit nevoia să dezvăluie public prin care a trecut în cei 4 ani petrecuți alături de partenerul său de viață. 

„Cred că nu mai este niciun secret pentru toți cei care ne urmăresc că eu eram singura sursă de venit din familia noastră. Aici am să dezvolt puțin lucrurile: când am început această relație, Cătălin antrena în Craiova, eu locuiam în București. În momentul în care a hotărât să se mute la București și concertele au început apară, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și pentru a răspunde la teleofn când se programau de concerte.

Mai exact, se ocupa de numărul de booking. Eu și fostul meu soț aveam împreună un apartament și o mașină de concerte. Am muncit pentru acel apartament, chiar când nici nu aveam voie să vorbesc: mergeam la Paris să mă tratez pentru că aveam chisturi pe corzile vocale, trebuia să mă operez. Având însă foarte multe evenimente și promisiuni le-am onorat pe toate, cu greu”, a povestit Oana Radu pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

„Am stabilit în urma divorțului că o să rămân eu în casă și să îi dau lui Cătălin o sumă de bani. Nicio problemă, am zis nu contează ce a fost, totuși a fost lângă mine, am avut și bune și rele, a fost lângă mine, m-a ajutat. M-a ajutat într-adevăr să slăbesc pentru că mi-am dorit să mă placă. Am hotărât că el va pleca la Craiova, dar între timp s-a răzgândit. Nu a mai vrut banii într-un an, i-a vrut în 6 luni și a luat cu el mașina de concerte pe care o ține în fața blocului și pe care o folosește, din păcate, doar ca să care lucruri pe care le cumpără când își renovează casa, deși am stabilit că nu o folosim nici eu, nici el. Eu mergeam la concerte cu mașina de scule, ne înghesuiam toți acolo. După ce mi-a zis că vrea banii în 6 luni, a hotărât să revină în București în apartament și a zis că nu pleacă de acolo până nu îi dau banii și că nu contează că locuiește acolo pentru că el va dormi pe jos. I-am explicat că nu putem locui împreună pentru că în fiecare ne certam și certurile erau foarte urâte. Am zis, ok, rămâi tu aici și eu o să plec, văd pe unde dorm. Și așa am făcut timp de două luni de zile, dormeam pe unde apucam ca să evit discuțiile. 

1. Captura In... (oana-radu_88992900.jpg)

Partea dureroasă vine însă acum. Mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună, ba chiar mi-a dat un mesaj că dacă mă găsește acolo cu prietena mea o să ne bată pe amândouă, dar el a început să vină cu prezențe feminine pe acolo. Nu mi se pare normal ca el să creadă că putea să facă asta, dar eu să nu vin cu mama. Între timp strângeam din dinți ca să îi dau bănuții. Cel mai urât a fost când au început să îmi dispară lucruri din casă precum laptopul. Eu, soția lui, am cumpărat de la el un ceas, pe care evident l-a achiziționat în timpul căsătorii, adică înțelegeți și era deranjat că îi port ceasul. Îmi spunea de ce nu îmi cumpăr un ceas al meu. Mi-au dispărut din cutia ceasului actele de proveniență și chitanța cu care a fost cumpărat, mi se pare îngrozitor și atunci mi-am dat seama că este rău intenționat. Atunci am hotărât să aleg jsutiția și am intentat câteva procese împotriva fostului meu soț, sper să decidă un judecător ce trebuie să se întâmple”, a continuat artista.

Articole similare

Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria...


Top citite
Captura Instagram

Adrian elicopter de luptă și Iorga s-au certat cu Selly

Eminem

Eminem anunță un nou album și declară 'The Death of Slim Shady'

Sursă foto: Freepik

Poate iaurtul să reducă riscul de diabet? Iată ce spun experții

Captura Youtube

Oana Radu a vorbit despre declinul său din muzică: După Vocea României a venit un val și m-a dărâmat

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Musaca de post. Rețeta delicioasă

 Foto: Facebook The Family Royal

Palatul Buckingham actualizează în mod regulat planurile de înmormântare. Ce se întâmplă cu Regele Charles


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria...

pixel