Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Zăvoranu a pierdut o avere considerabilă! Vedeta a mărturisit cât de mult a fost afectată financiar, după ce a apelat la vrăjitoarea Melissa.

Fiica regretatei Marioara Zăvoranu a vorbit deschis despre acea perioadă întunecată din viața ei. Deși au trecut 14 ani, Oana este hotărâtă să nu renunțe până când nu va obține dreptatea pe care o caută.

Fără să se ascundă, vedeta a decis să spună totul public, răspunzând curiozităților legate de relația ei cu vrăjitoarea Melissa. Deși nu mai apelează la serviciile acesteia de mult timp, cazul lor s-a întins pe mai multe termene în instanță. Într-o emisiune TV, Oana a acuzat-o pe Melissa că ar fi avut un plan bine pus la punct pentru a-i lua averea mamei sale. Întâlnirea lor nu ar fi fost o simplă coincidență, ci o manevră bine calculată.

Oana a dezvăluit și un episod tulburător, povestind cum una dintre menajerele mamei sale ar fi furat diverse obiecte din casă, pe care ulterior le-a găsit în posesia vrăjitoarei. În urma acestor evenimente, vedeta a început să suspecteze că mama sa ar fi practicat farmece.

M-au făcut, dar eu singura din lume cred, așa cum era, le-am stricat Feng Shui-ul. E adevărat, trec și eu acum prin tot ce s-a întâmplat, ca urmare a prostiei pe care am făcut-o, dar măcar nu mi-au băgat degetele în ochi (…) Ce m-a convins pe mine că mama chiar făcea farmece.

La un moment dat, mama avea două menajere și mai căuta una. Prin intermediul unei foste familii din care eu am făcut parte, de oftică că l-am lăsat pe fiul lor, au băgat o menajeră cică de probă. Acea menajeră a stat doar trei-patru zile, că nu avea de ce să stea. A ciordit de la mama un inel, niște poze, o bluză de-a mamei mele”, a spus Oana Zăvoranu, la Un show păcătos.

Oana Zăvoranu a ajuns să piardă totul din cauza vrăjitoarei Melissa! Vedeta este hotărâtă să lupte până când va obține dreptatea, fiind convinsă că tot ce s-a întâmplat a fost planificat în detaliu.

Asta este cumnata Vanessei, sunt rude, cumnați, rude, verișori toți între ei (…) La mine a fost dauna prea mare. Să te ferească Dumnezeu de omul care nu mai are nimic de pierdut. Lăsându-mă fără nimic, eu nu mai aveam cinci milioane de euro, zece case, mașini și să spun că asta e. Eu nu las lucrurile așa”, a adăugat vedeta.

Oana Zăvoranu știe ce înseamnă să pierzi totul! A renunțat la zece proprietăți, cinci milioane de euro și mai multe mașini. Chiar și după 14 ani de la aceste momente dificile, vedeta încă nu și-a regăsit liniștea.

Articole similare

Lora s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Cum a fost îmbrăcată

Lora și partenerul său de viață, Ionuț Ghenu, trăiesc...

Gwen Stefani anunță primul album solo după 7 ani

Gwen Stefani a anunțat lansarea primului ei album solo...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Prinţul William a izbucnit în plâns. Ce făcuse verișoara lui, Zara Tindall / Foto: Agerpres

Prințul William fuge de la mesele cu familia Middleton! Află de ce

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show



Cele mai noi articole

Lora s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Cum a fost îmbrăcată

Lora și partenerul său de viață, Ionuț Ghenu, trăiesc...

Gwen Stefani anunță primul album solo după 7 ani

Gwen Stefani a anunțat lansarea primului ei album solo...

pixel