Orban își testează spiritul de glumă: Apel către cormorani, odată cu revenirea lui Daea
Autor: radiodcnews Team | Dată: 07 iul 2022, 13:28
Ludovic Orban a taxat, glumind, noua propunere a PSD pentru Agricultură. 

”Cormorani din toate bălțile, uniți-vă! Daea se întoarce!” a scris Ludovic Orban, lider al partidului Forța Dreptei. Amintim că el a plecat cu scandal din PNL, după ce Florin Cîțu i-a luat fața la conducere. 

De altfel, nici debarcarea lui Cîțu nu l-a lăsat indiferent. ”NimiCîțu. Fuse și se duse.” a scris el odată cu demisia lui Florin Cîțu de la conducerea Senatorului, pas în spate ce a venit la limita demiterii. 

Legat de întoarcerea lui Petre Daea, din partea PSD, la conducerea Ministerului Agriculturii, Ludovic Orban le răspunde criticilor că ”o glumă nevinovată este departe de răutate și invidie”. ”Atât s-a putut. Make "oaia" great again.” au remarcat ”fanii” lui despre mutarea PSD. 

”Mare păcat, domnule Orban”

”Domnule Orban, mare păcat! Vă admir pentru curajul de a-l înfrunta pe K.W.I., dar să știți că aici chiar nu aveți dreptate! A fost unul dintre cei mai implicați și profesioniști miniștri de la revoluție încoace! Începuse bine, a avut o grămadă de proiecte benefice pentru agricultorii noștri... a reactivat zeci de stații de irigații în toată țara, abandonate de toate guvernele postdecembriste! Sunt dezamăgit de atitudinea dumneavoastră la această numire!” l-a atenționat un internaut. 

”Nu a făcut decât spectacol. Realizările concrete au fost puține. Este depășit, vetust, cu o mentalitate comunistă.” a argumentat, în replică, Ludovic Orban. 

Orban a dat-o la întors

Punctul de vedere a fost susținut și de alții. ”D-le, chestia cu cormoranii e adevărată! Dacă mergeți în Deltă veți auzi de la orice ghid localnic, care face plimbări cu barca, că numărul cormoranilor a crescut și că ei mănâncă foarte mulți pești, mai mult decât mănâncă un pelican.” l-a atenționat un altul. ”Sunt de acord, dar a fost un pretext pentru folosirea fondurilor către clientelă” a dat-o la întors Ludovic Orban. 

Petre Daea a oferit o serie de declarații în calitate de ministru propus al Agriculturii. 

Întrebat cum vede soluțiile pentru agricultură și seceta cu care se confruntă țara în prezent, Petre Daea a afirmat că ”o văd cum am văzut-o întotdeauna. Să facem în fiecare zi ce trebuie în așa fel încât să fie bine țării și fermierii să simtă acest lucru”. Daea a recunoscut meritele ministrului demisionar Chesnoiu și a adăugat că acesta ”a privit în viitor” prin inițiativele avute. 

”În prima oră a activității mele mă voi ocupa de acest lucru, pentru că în 2017, știți foarte bine, că după 11 noaptea eram la pompa Cama din Giurgiu. Așa voi face și imediat după ce voi depune jurământul, să mă duc în șantierul muncii, al obiectivelor de investiții atât de necesare, tot ceea ce înseamnă sistemul de irigații. Aici e o abordare mult mai largă pe care o voi prezenta atunci când este încheiat acest proces juridic”, a spus Petre Daea. 

Conform unei informații menționate de un reporter prezent la declarațiile de presă, România va fi afectată în următoarele trei săptămâni de fenomene meteo extreme, iar culturile ar putea avea de suferit. ”Sunt informațiile colegului dumneavoastră, domnul Barna de la mediu”, a spus reporterul. 

Citește mai mult pe dcnews.ro

Articole similare

Top citite
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Foto: Agerpres

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun și Revelion. Nepoata lor, dezvăluire: Dacă lipseau era vai şi-amar!

Ateneul Român

De ce Ateneul Român este rotund

Foto: Instagram/NetiSandu

Neti Sandu, agresată pe stradă, în văzul lumii: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace / Foto: Facebook

Lidia, despre tatăl ei, Vadim Tudor: A făcut 22 de stopuri cardiace

Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat


Cele mai noi articole

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5 pașapoarte

Andrew Tate are conturi bancare în 19 țări și 5...