Ozzy Osbourne a vorbit despre Reality Show-urile de astăzi: Nu este realitatea reală
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Icoana heavy metal și starul din "The Osbournes" a vorbit astăzi pentru SPIN despre părerile sale despre reality TV.

Popularitatea serialului MTV "The Osbournes" a declanșat un boom în televiziunea de tip reality, iar Ozzy Osbourne are multe de spus despre evoluția acestui gen.

Legenda rock, în vârstă de 75 de ani, a discutat într-un interviu pentru SPIN despre cum a evoluat televiziunea de realitate de la difuzarea show-ului său autentic alături de soția sa Sharon și doi dintre copiii lor, Kelly și Jack, care s-a încheiat după patru sezoane în 2005. Potrivit solistului Black Sabbath, diferența majoră este cât de "scenarizat" este reality TV-ul de astăzi, spre deosebire de emisiunea lor, care nu era deloc scenarizată.

"Adică, ceea ce numesc ei reality TV acum nu este cu adevărat realitate", a declarat Osbourne pentru publicație.

"Ceea ce fac ei acum este un fel de realitate scenarizată. Nu este crudă. Nu este realitatea adevărată", a explicat muzicianul. "Cu show-ul nostru, ceea ce vedeai era ceea ce se întâmpla cu adevărat. Nu era artificial. Nu era scenarizat".

Câștigătorul premiului Grammy a comentat și succesul serialului "Keeping Up with the Kardashians" de la E!, care a debutat în 2007 și continuă acum pe Hulu sub titlul "The Kardashians". "Este fascinant pentru că oamenii îi adoră pe Kardashians", a remarcat el.

"Ei au dus conceptul la un alt nivel. Au văzut ce am făcut noi și au spus: 'Este o idee bună', dar s-au organizat mai bine", a explicat Osbourne, referindu-se la unele dintre elementele serialului care par scenarizate.

În schimb, rockerul a subliniat că elementele nefiltrate ale vieții sale de familie surprinse în "The Osbournes" sunt ceea ce a făcut serialul atât de unic și captivant.

"Reality show-ul nostru nu era diferit de viața noastră obișnuită, pentru că așa suntem noi în mod normal", a spus el. "Nu ne-am transformat în Osbournes pentru spectacol. Așa suntem noi, și tot ce au făcut ei a fost să scoată momentele amuzante din viața noastră."

Osbourne a adăugat că și-a pierdut interesul pentru emisiune atunci când MTV și producătorii au început să le ceară să facă lucruri pe care nu le-ar fi făcut în mod normal. "În acel moment, am vrut să pun capăt show-ului", a declarat el.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel