Pearl Jam s-a aflat într-un impas destul de mare. O problemă de sănătate le-a dat bătăi mari de cap membrilor trupei
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Eddie Vedder, solistul trupei Pearl Jam, a descris recenta problemă de sănătate a grupului ca fiind o "experiență aproape de moarte."

Rockerii cunoscuți pentru hitul "Alive" au fost nevoiți să anuleze o serie de concerte în Berlin și Londra din cauza unei boli care a afectat întreaga trupă. În timpul unui concert în Barcelona, Spania, în weekend, Vedder, în vârstă de 59 de ani, a împărtășit cu publicul detalii despre această experiență "înfricoșătoare", care i-a lăsat pe el și pe colegii săi fără suflare și cu teama că nu vor supraviețui.

Vedder a declarat: "Pot să spun doar că, în ultima săptămână, m-am simțit ca și cum aș fi trecut printr-o experiență apropiată de moarte. A fost foarte inconfortabil și a devenit înspăimântător. Ne-am simțit ca și cum aveam o bronșită severă. Simțeam că nu mai putem respira și că poate nu o să reușim să trecem peste noapte și poate va trebui să mergem la spital."

Eddie Vedder a continuat: "Realizezi cât de prețioasă este viața. Cât de norocoși suntem să trăim pe o planetă pe care putem cânta în fața unor oameni incredibili, precum cei din această sală. A fost o experiență emoționantă. Nu o voi uita prea curând. Și nici noi nu vom uita această seară prea curând."

Pe internet au apărut speculații conform cărora legendarele trupe Grunge ar fi anulat spectacolele din cauza vânzărilor slabe de bilete, însă fanii au sărit în apărarea lor după ce au auzit discursul lui Vedder.

Un utilizator X a scris: "Tocmai am ascultat audio de la discursul lui Ed despre boala sa. Nu l-am văzut încă pe YouTube, dar îl voi împărtăși când o voi face. Dacă ascultați asta și sunteți încă convinși că au anulat din cauza vânzărilor de bilete, atunci nu am absolut nimic să vă spun."

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel