Pepe, după eliminarea Portugaliei: Şi eu şi Cristiano suntem foarte trişti şi supăraţi
Autor: Alexandru Negrici
Data publicării:
La vârsta de 41 de ani, Pepe a declarat că atât el, cât și Cristiano Ronaldo sunt extrem de triști pentru eliminarea Portugaliei în fața Franței, la lovituri de departajare, în sferturile de finală ale Euro-2024.

„Contrar a ceea ce crede multă lume, și eu și Cristiano Ronaldo suntem foarte supărați. Suntem frustrați că nu am câștigat acest meci, că am fost eliminați dintr-o competiție atât de importantă, chiar dacă știam că avem calitățile necesare pentru a merge mai departe. Nu am de gând să vorbesc despre viitorul meu astăzi. Voi avea timp să vorbesc despre asta. Am vorbit deja cu coechipierii mei. Trebuie să fim capabili să trecem peste această mare dezamăgire, această mare tristețe pe care o simțim cu toții astăzi. Trebuie să le mulțumesc fanilor portughezi. Din prima zi, când am fost naturalizat, am spus că voi da tot ce am. Am dat înapoi tot ce mi-a dat Portugalia, iar cel mai bun mod de a face acest lucru a fost pe teren, făcând ceea ce îmi place cel mai mult, oferind bucurie poporului portughez. Și cred că ei știu asta, când văd ovațiile în picioare pe care mi le-au oferit în timpul Euro. Indiferent de nivelul meu, voi da întotdeauna tot ce am mai bun pentru Portugalia”, a declarat Pepe.

Pepe, născut în Brazilia, joacă pentru Portugalia din 2007 și a fost un pilon important al echipei naționale în ultimii 17 ani. Ambii jucători au fost o prezență constantă în echipa Portugaliei de-a lungul turneului, Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, jucând fiecare minut atât al victoriei la loviturile de departajare în fața Sloveniei în optimi, cât și al înfrângerii la penalty-uri în fața Franței în sferturile de finală.

Pepe a intrat, de asemenea, în istorie la acest turneu, devenind cel mai în vârstă jucător din istoria Campionatului European, la vârsta de 41 de ani.

Scene emoționante au avut loc pe teren după înfrângerea de vineri, cei doi jucători îmbrățișându-se lung, Pepe fiind în lacrimi, în timp ce Ronaldo îl consola. Aceasta imagine a reflectat durerea și dezamăgirea pe care au simțit-o atât jucătorii, cât și fanii portughezi.

Articole similare

John Cena a anunţat se va retrage din wrestling în 2025

John Cena a anunțat că WrestleMania 41 va fi ultima sa...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel