Povestea cutremurătoare a fetiței de 8 ani care nu a ieșit niciodată din casă. Mama ei o ținea ascunsă
Autor: Elena Didilă
Data publicării:
Fetița a fost închisă în apartamentul ei cea mai mare parte a vieții și potrivit surselor din poliție aceasta ar avea dificultăți să meargă. 

O fetiță din Germania, în vârstă de opt ani a fost închisă în casă aproape toată viața. Fetița avea un an și jumătate când mama ei a decis să nu o mai lase afară, probabil pentru a o împiedica să aibă relații cu tatăl ei, de care divorțase și pe pe care îl convinsese că fetița era în Germania.

De atunci, după cum a reconstituit mass-media germană, ea nu a fost niciodată la o creșă sau la școală și nu s-a jucat niciodată cu alți copii. După ce a fost eliberată de poliția germană fata a spus că nu a văzut niciodată o pădure, nu a fost niciodată pe o pajiște sau nu a urcat într-o mașină. Din cauza lipsei de mișcare, abia ar putea urca scările și ar avea dificultăți în mers, potrivit Europa Today.

Ce s-a întâmplat nu este încă clar și nici motivele care au determinat familia victimei să o închidă în apartament. Potrivit radiodifuzorului german WDR, o dispută cu privire la custodia ar fi putut sta la baza alegerii.

În 2015, mama a încercat să obțină custodia integrală a fiicei sale pentru că nu dorea ca tatăl să aibă contact cu ea, dar un an mai târziu judecătorul a decis că ambii părinți au dreptul la custodie. La acea vreme, femeia le declarase tatălui ei, care locuia separat de familie, și autorităților că vrea să se mute cu fiica ei la rude în Italia. Dar se pare că ar fi continuat să locuiască în casa Attendorn din statul german Renania din Nord-Westfalia. Când autoritățile italiene i-au informat pe omologii lor germani că mama și fiica nu au pus niciodată piciorul în Italia, biroul de protecție a tinerilor a decis să viziteze casa bunicilor, unde au găsit victima.

Fata a fost găsită în septembrie, dar abia acum polițiștii au făcut public cazul. În cele din urmpă fetița a fost plasată într-o familie în așteptarea ca instanța să numească un tutore legal. 

Citește și:

Un bărbat care a mers să se căsătorească a aflat că era deja însurat

Un bărbat din Hunedoara a aflat o veste surprinzătoare la starea civilă, când a vrut să se căsătorească a doua oară. 

O angajată a unei primării a întocmit în fals un certificat de divorț și i-a atribut și un număr fals, dar nimeni nu știut până când bărbatul a vrut să se recăsătorească și a depus actele, tot la Primăria Aninoasa, din Hunedoara, potrivit Alba 24.

Concret, bărbatul s-a căsătorit pentru prima dată în 2001, iar în 2015 a decis că dorește să divorțeze. Soții s-au prezentat la sediul Primăriei Orașului Aninoasa și au depus actele necesare în fața ofițerului de stare civilă, achitând şi suma de 500 de lei.

După cele 30 de zile impuse de lege, s-au întors la primărie, unde ofițerul de stare civilă le-a eliberat certificatului de divorț. Femeia s-a recăsătorit în Spania, în anul 2018, iar bărbatul a vrut de asemenea să își refacă viața în 2020.

Citește mai mult AICI.

Articole similare

Rugăciunea zilei de joi. Citește-o cu atenție!

Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață...


Top citite

Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel