Premier League va relaxa restricţiile când 85% dintre jucători vor fi vaccinaţi. Care este situația acum
Autor: Ciprian Dumitrache
Data publicării:
Primul eșalon de fotbal din Anglia, Premier League, va relaxa restricţiile impuse cluburilor în momentul în care 85% dintre jucători vor fi complet vaccinaţi anti-Covid, informează DPA.

Procentul vaccinării în rândul fotbaliştilor profesionişti a fost discutat îndelung, mai mulţi internaţionali englezi alegând în această lună să nu dezvăluie dacă au fost vaccinaţi sau nu.

Oficialii Premier League a confirmat săptămâna trecută că 68% dintre jucători sunt complet imunizaţi, iar 81% sunt imunizaţi cu prima doză.

Medicii cluburilor au fost informaţi săptămâna trecută în legătură cu intenţiile ligii, însă viitoarele linii directoare vor depinde de posibila creştere a numărului de cazuri de coronavirus în timpul iernii.

Cele mai recente date publicate de ligă arată că procentul vaccinării în rândul fotbaliştilor este similar cu cel de la categoria de vârstă 18-39 de ani în Marea Britanie.

Patru noi cazuri de Covid-19 au fost înregistrate cu ocazia testelor efectuate săptămâna trecută de Premier League, iar la testele din săptămâna precedentă au existat şase cazuri pozitive.

În ultimele 18 luni, cluburile au impus reguli stricte legate de Covid pe terenurile şi stadioanele lor, pentru a permite fotbalului să continue în timpul pandemiei.

Articole similare

Arsenal, lider provizoriu în Premier League

Arsenal Londra a urcat pe primul loc, pentru moment, în...

Conor McGregor își va face mult așteptata revenire în UFC

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire...


Top citite
Foto: Agerpres

Gioconda a lui Leonardo da Vinci, celebra Mona Lisa, ar putea beneficia de condiții îmbunătățite de expunere, anunță președinta muzeului Luvru

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Doi urși panda gigant ajung în SUA din China. Cooperare pentru protecția speciei

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

China, pregătită să lanseze sonda lunară Chang'e 6. Obiectivul este colectarea de probe de pe partea întunecată a Lunii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Rugăciuni pentru ziua de Florii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete/Instagram

Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Blink-182 anunță noul turneu în America de Nord

Blink-182 au anunțat noi date ale turneului din 2024 în...

pixel