Prenumele pe care îl aveau în comun Kate şi Regina Elisabeta
Autor: , Echipa RadioDCNews | Dată: 13 sep 2023, 11:59
Membrii Familiei Regale britanice nu încetează să surprindă. Când crezi că ştii totul despre ei, mai apare ceva nou.

Toată lumea se gândeşte la Catherine, ducesa de Cambridge, ca la Kate, iar regina Elisabeta era adesea denumită „maiestatea sa‟ sau „regina‟. Deşi Kate nu este un membru de sânge al familiei regale, împărtăşeşte asemănări cu mulţi membri ai familiei soţului ei. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care se potriveşte atât de perfect familiei şi, poate, va fi într-o zi o regină excelentă.

Kate are 2 titluri regale mai puţin cunoscute

Majoritatea indivizilor au un nume, un prenume intermediar și un prenume, însă acest lucru nu este valabil în cazul membrilor Familiei Regale. Aceștia deseori dispun de 2-3 nume intermediare și au tendința de a numi copiii lor în onoarea altor membri ai familiei.

Odată cu căsătoria cu Prințul William, Kate Middleton a primit numeroase titluri regale. În trecut, era cunoscută publicului sub numele de "Kate Middleton," dar acum deține titlul de Ducesă de Cambridge. Atunci când vizitează Scoția, Kate poate folosi titlul de Contesă de Strathearn, iar în timpul vizitelor în Irlanda de Nord, este intitulată Lady Carrickfergus.

În timp ce unii monarhi îşi schimbă prenumele complet atunci când preiau tronul, regina a ales să n-o facă atunci când a devenit monarh pe 6 februarie 1952. Ea a fost numită Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi a celorlalte tărâmuri, Regină a Commonwealth-ului (16 state suverane), apărătoare a credinţei.

Care este prenumele care le uneşte

Când vine vorba de nume, există o legătură între Kate şi Regina Elisabeta despre care nu mulţi ştiu. Se pare că au împărtăşit un nume comun. Numele complet al lui Kate dat la naştere este de fapt Catherine Elizabeth Middleton, iar maiestatea sa era Elisabeta Alexandra Mary. Poate Kate a fost destinată să devină membru al Familiei Regale încă din ziua în care s-a născut, iar numele ei poate fi o legătură cu regina Elisabeta care dovedeşte acest lucru.

Articole similare

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Extragere Loto, 1 octombrie. Report uriaş la Joker

Duminica, 1 octombrie, vor avea loc noi trageri Loto.


Top citite
Foto ilustrativ: Pexels.com

Principalul suspect în cazul asasinării lui Tupac Shakur, arestat după 27 de ani de la moartea rapperului

Foto: Facebook Nicusor Dan

Străzi Deschise – București, 30 septembrie - 1 octombrie. Programul activităţilor

Omega 3

Care este cel mai bogat aliment în Omega 3

Sursă foto: Pexels

Cum trăiește o tânără de 21 de ani din Italia într-un castel vechi de 900 de ani. Palatul Sannazzaro are 45 de camere / video

Tragedie în Brazilia. Peste 100 de delfini au fost găsiţi morţi

Foto: Pexels.com

Şase persoane au murit într-un incendiu produs într-un club din Spania


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Și roboții pot deveni enervanți, la fel ca unii oameni

Un experiment de realitate virtuală arată că roboții...