Preţul biletelor pentru posibilul debut al lui Messi la Inter Miami a explodat la 9.000 dolari
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Vestea sosirii atacantului Lionel Messi la echipa de fotbal Inter Miami din Major League Soccer (MLS) a generat un interes masiv în Statele Unite. Prețurile biletelor pentru potențialul său debut în echipă au înregistrat o creștere semnificativă pe platformele de vânzare online, ajungând la peste 9.000 de dolari pentru meciul echipei din Florida împotriva lui Cruz Azul, programat pe 21 iulie, conform informațiilor furnizate de agenția EFE.

Începând cu data de 5 iulie, se deschide perioada de transferuri de vară în cadrul Major League Soccer (MLS), ceea ce înseamnă că debutul lui Messi la echipa Inter Miami se va întâmpla cel mai devreme luna viitoare.

Conform informațiilor primite de la surse, există șanse mari ca Messi să-și facă debutul în echipă pe 21 iulie, într-un meci al Cupei Ligilor împotriva echipei mexicane Cruz Azul.

În acea perioadă, Inter Miami va juca două meciuri în deplasare, pe 8 iulie cu DC United şi pe 15 iulie cu St Louis City, dar surse apropiate susţin că debutul vedetei argentiniene nu va avea loc decât la Miami, cel mai posibil contra echipei mexicane.

Conform platformei online "Vivid Seats", cel mai mic preţ pentru un bilet la meciul dintre Inter Miami şi Cruz Azul, de pe Lockhart Stadium, costă 400 de dolari.

Superstarul argentinian Lionel Messi, care şi-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a anunţat că va părăsi fotbalul european, în care a scris istorie în ultimele două decenii, şi îşi va continua cariera în Liga profesionistă nord-americană (MLS), la echipa Inter Miami, patronată de David Beckham.

"Am decis să merg la Miami. Lucrurile nu sunt încă finalizate 100%, dar am hotărât să-mi continui drumul acolo", a declarat septuplul câştigător al Balonului de Aur într-un interviu acordat miercuri ziarelor spaniole El Mundo Deportivo şi Sport, în care a explicat şi refuzul său de a reveni la FC Barcelona, clubul la care a cunoscut gloria ca fotbalist.

În vârstă de 35 de ani, Lionel Messi este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie. El a cucerit în total 43 de trofee, la nivel de club şi echipă naţională, cele mai multe dintre ele cu FC Barcelona, formaţie la care a evoluat între 2004 şi 2021, când a plecat la PSG.

În palmaresul său figurează, între altele, zece titluri de campion în Primera Division, şapte Cupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor şi trei Cupe Mondiale ale Cluburilor, toate câştigate alături de Barca. El a fost campion al Franţei în ambele sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, cu care a obţinut şi un Trofeu al Campionilor (Supercupa Franţei).

În luna decembrie 2022, Messi a reuşit să-şi îndeplinească marele vis al carierei, acela de a câştiga Cupa Mondială cu selecţionata Argentinei, după o finală pierdută în 2014.

Articole similare

Arsenal, lider provizoriu în Premier League

Arsenal Londra a urcat pe primul loc, pentru moment, în...

Conor McGregor își va face mult așteptata revenire în UFC

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire...


Top citite
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Captura Youtube

La ce a renunțat Feli pentru muzică: O să fie golul inimii mele întotdeauna

Captura Instagram

Kim Kardashian a plimbat câinii Madonnei când era copilă

Foto: Pixabay

Praf saharian peste România. Dr. Beatrice Mahler, avertisment: Ce nu este recomandat în astfel de momente

Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Impactul Taylor Swift! Ce au făcut fanii cântăreței într-un pub din Londra

Președintele SUA, Joe Biden

Joe Biden interzice TikTok în SUA! Ce o să se întâmple


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Tradiții de respectat în Vinerea Mare a Paștelui

În Vinerea Mare, o zi importantă din săptămâna Sfintelor...

David Gilmour a anunțat primul album după 9 ani

David Gilmour a dezvăluit primul său album după nouă...

pixel