Prima apariție publică a prințesei Kate, după diagnosticul de cancer: „Nu am ieșit încă din impas”
Autor: Alexandru Negrici
Data publicării:
Prințesa de Wales a Marii Britanii, Catherine, a anunțat că face „progrese bune” în tratamentul său împotriva cancerului și va participa sâmbătă la tradiționala paradă militară „Trooping the Colour”, organizată cu ocazia zilei de naștere a monarhului britanic.

Acesta va fi prima apariție publică a prințesei de Wales din acest an, după diagnosticul de cancer și operația abdominală suferită în ianuarie, relatează BBC.

Într-un mesaj personal postat vineri pe rețelele sociale, Kate a informat că tratamentul său este încă în curs și va continua câteva luni. „Încă nu am ieșit din impas,” a scris prințesa de Wales. Aceste informații constituie cea mai recentă actualizare despre starea sa de sănătate de când a dezvăluit, în luna martie, că are cancer.

Mesajul de pe rețelele sociale a fost însoțit de o nouă fotografie a prințesei, realizată de fotograful Matt Porteous, care o arată în apropierea casei sale din Windsor. Deși mesajul său este pozitiv, el conține și o notă de prudență. „Așa cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele,” a explicat ea. „În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine.”

Catherine a subliniat importanța răbdării și a acceptării incertitudinii: „Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să îmi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca,” a adăugat ea.

La evenimentul „Trooping the Colour” de sâmbătă, prințesa Kate se va afla în parada trăsurilor împreună cu copiii ei și va face parte din grupul membrilor familiei regale care vor saluta mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. Acest eveniment, care servește totodată la celebrarea zilei de naștere a suveranului britanic, va fi un moment deosebit de important pentru familie și public.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat că regele Charles al III-lea este „încântat că prințesa poate participa la evenimentele de mâine,” subliniind importanța prezenței acesteia la ceremonie.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel