Prințesa Anne externată din spital după o accidentare cu calul
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Prințesa Anne a fost externată din Spitalul Southmead din Bristol, Anglia, după ce a suferit o comoție cerebrală și răni minore în urma unui incident cu calul la sfârșitul săptămânii trecute.

Sora regelui Charles al III-lea se recuperează acum la reședința sa de la țară, Gatcombe Park, după ce a petrecut cinci nopți în spital, potrivit revistei People, scrie Fox News.

„Aș dori să transmit cele mai sincere mulțumiri echipei de la Spitalul Southmead pentru grija, expertiza și bunătatea lor pe parcursul scurtului sejur al soției mele”, a declarat soțul Prințesei Anne, viceamiralul Sir Timothy Laurence, într-o declarație obținută de publicație.

Palatul Buckingham nu a răspuns imediat solicitării de comentarii de la Fox News Digital.

Accidentarea Prințesei Anne a avut loc duminică, în timp ce se plimba pe domeniul său din sud-vestul Angliei. Ea a fost internată în spital luni ca măsură de precauție.

„Regele a fost informat îndeaproape și se alătură întregii familii regale pentru a-i transmite prințesei dragostea și urările cele mai sincere pentru o recuperare rapidă”, a declarat palatul într-un comunicat la acea vreme.

Soțul prințesei a dat o scurtă actualizare marți pentru cei care i-au urat binele.

„Se recuperează bine, vă mulțumesc”, a spus el, potrivit People. „Amândoi suntem profund recunoscători echipei medicale și personalului de sprijin din spital pentru îngrijirea lor expertă - și serviciilor de urgență care au fost atât de minunate la fața locului.”

„Suntem amândoi profund emoționați de toate mesajele amabile pe care le-am primit de la atât de mulți oameni de aproape și de departe. Contează enorm”, a adăugat el.

Prințesa, o ecvestră celebră, a călărit la ceremonia Trooping the Colour pe 15 iunie, alături de Prințul William și Prințul Edward.

Un videoclip care a devenit viral a arătat-o pe ea controlându-și expert calul atunci când acesta a devenit agitat în timpul paradei militare din Londra.

Singura fiică a regretatei Regine Elisabeta a II-a și a Prințului Philip a primit anul trecut laude pentru că a fost membra familiei regale care a muncit cel mai mult.

Anne este cunoscută pentru abordarea ei eficientă a unui program încărcat de apariții publice. Ea a participat la 457 de angajamente regale anul trecut, comparativ cu 425 pentru rege, 172 pentru William și 123 pentru Kate, potrivit statisticilor compilate de ziarul Daily Telegraph.

tunesharemore_vert

Articole similare

Pearl Jam anulează încă două concer­te din cauza bolii

Pearl Jam au anulat încă două concerte din cauza bolii.


Top citite
Foto: pexels, Andrea Piacquadio

ANM: Avertizări Cod galben de caniculă și disconfort termic pentru 1 și 2 iulie

Foto: Pearl Jam, facebook / Steve Rose

Pearl Jam anulează încă două concer­te din cauza bolii

Captura Youtube

Cine este Cissy Houston și ce legătură a avut cu Elvis Presley

Armata Romana - Forter.ro

Ziua Muzicilor Militare: Sărbătoarea tradiției și patriotismului în Forțele Armate

Bad Bunny / Captură video

Bad Bunny a închiriat muzeul Louvre la miezul nopții pentru iubita lui, Kendall Jenner

Captura video

Justin Timberlake glumește despre arestarea pentru conducere sub influența alcoolului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Pearl Jam anulează încă două concer­te din cauza bolii

Pearl Jam au anulat încă două concerte din cauza bolii.

pixel