Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fetița, în secret
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Fericire mare în familia prințului Harry (38 de ani)! El și soția sa, Meghan Markle (41 de ani), au botezat-o pe fetița lor, Lilibet Diana (1 an), în urmă cu doar câteva zile. Au ținut secretă ceremonia de creștinare și și-au invitat doar prietenii apropiați la eveniment.

Fiica ducelui și ducesei de Sussex, prințesa Lilibet Diana, a fost botezată pe 3 martie, a declarat un purtător de cuvânt, miercuri (8 martie).

„Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angelesului, reverendul John Taylor”, a transmis purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex, potrivit Sky News. Botezul a avut loc în privat, la casa ducilor de Sussex din Montecito, California.

O sursă apropiată de familie a declarat, pentru PEOPLE, că au fost între 20-30 de invitați la evenimentul de vineri, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland și nașul lui Lilibet, Tyler Perry. După ceremonie, invitații au fost răsfățați cu mâncare și cu muzică, la petrecerea organizată de Harry și Meghan chiar la ei acasă.

Este prima dată când Lilibet este numită în mod public prințesă. Ea a primit acest titlu când bunicul ei, regele Charles al III-lea, a urcat pe tron. Titlurile regale ale lui Lilibet și ale fratelui său, Archie (3 ani), de prințesă și de prinț, vor fi folosite doar în cadre formale.

Atât Harry, cât și Meghan vor să-i lase să decidă singuri dacă doresc să continue să-și folosească titlurile regale sau să le abandoneze mai târziu.

Articole similare

Blink-182 anunță noul turneu în America de Nord

Blink-182 au anunțat noi date ale turneului din 2024 în...


Top citite
Foto: Agerpres

Gioconda a lui Leonardo da Vinci, celebra Mona Lisa, ar putea beneficia de condiții îmbunătățite de expunere, anunță președinta muzeului Luvru

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

China, pregătită să lanseze sonda lunară Chang'e 6. Obiectivul este colectarea de probe de pe partea întunecată a Lunii

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Doi urși panda gigant ajung în SUA din China. Cooperare pentru protecția speciei

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Rugăciuni pentru ziua de Florii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete/Instagram

Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Blink-182 anunță noul turneu în America de Nord

Blink-182 au anunțat noi date ale turneului din 2024 în...

pixel