Prințul Louis a atras toate privirile la primul eveniment unde a participat Kate, după diagnosticul de cancer
Autor: Alexandru Negrici
Data publicării:
Trooping the Colour, una dintre cele mai importante ceremonii militare din Marea Britanie, a avut parte de un spectacol suplimentar oferit de prințul Louis, care a captat toate privirile cu reacțiile sale amuzante.

Evenimentul a marcat prima apariție publică de anul acesta a mamei sale, prințesa de Wales, informează DPA.

În vârstă de doar șase ani, Louis a reușit să aducă zâmbete pe fețele celor prezenți și ale telespectatorilor. În timpul paradei, prințul a fost văzut căscând, un gest care a subliniat inocența și spontaneitatea sa. Mai târziu, pe parcursul defilării Gărzii Scoțiene, Louis a început să schițeze câteva mișcări de dans pe melodia Highland Laddie, spre deliciul tuturor.

Spre deosebire de anul trecut, Kate, prințesa de Wales, a urmărit evenimentul de la fereastra fostului birou al ducelui de Wellington, împreună cu copiii ei, în loc să se alăture celorlalți membri ai familiei regale pe podium.

Familia regală a apărut ulterior la balconul Palatului Buckingham pentru a urmări parada aeriană. În timpul spectacolului aerian, William, prințul de Wales, l-a mustrat afectuos pe Louis, sub privirea amuzată a lui Kate. De asemenea, sora mai mare, Charlotte, i-a făcut observație fratelui ei, îndemnându-l să stea liniștit în timpul intonării imnului național.

Louis a devenit cunoscut pentru reacțiile sale adorabile și spontane în cadrul evenimentelor regale. La începutul acestei săptămâni, tatăl său, prințul de Wales, a dezvăluit un sfat amuzant pe care Louis l-a dat fotbaliștilor naționalei Angliei înaintea Campionatului European: "să mănânce de două ori mai mult ca de obicei".

"Îi duceam pe copii la școală în dimineața aceasta și am spus: 'Ce să le spun azi jucătorilor din echipa Angliei?'", a povestit William. "Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru voi a fost să mâncați de două ori mai mult ca de obicei. Mi-am imaginat cum o să alergați cu burțile pline pe teren, așa că să nu luăm sfatul fiului meu cel mic prea în serios", a adăugat acesta râzând.

Reacțiile lui Louis au fost la fel de memorabile și în timpul Jubileului de Platină din 2022, când micuțul prinț a scos un strigăt și și-a acoperit urechile cu palmele în timp ce răposata regină Elisabeta a II-a îi explica ce se întâmplă la paradă. Mai recent, în timpul ceremoniei de încoronare a bunicului său din 2023, Louis nu a reușit să-și reprime mai multe căscături, aducând din nou zâmbete pe fețele celor prezenți.

Prințul Louis continuă să fie o sursă de bucurie și amuzament la evenimentele regale, captivând inimile publicului cu inocența și naturalețea sa.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel