Priscilla Presley, omagiu emoționant pentru Elvis. Cum descrie relația lor
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Priscilla Presley i-a adus un omagiu emoționant lui Elvis Presley, cu ocazia comemorării a 47 de ani de la moartea acestuia.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Priscilla a mărturisit că, deși au trecut aproape cinci decenii de la pierderea lui Elvis, amintirea lui este prezentă în fiecare zi.

Always on my mind

"47 de ani au trecut și nu trece zi fără să mă gândesc la tine" (“47 years and not a day goes by that I don’t think of you“) a scris Priscilla pe rețelele sociale, alături de o melodie instrumentală a cunoscutei piese "Always On My Mind".

Postarea include și un videoclip care începe cu o fotografie alb-negru a unui Elvis tânăr, iar la final apare un ecran omagial pe care scrie: "Elvis Aaron Presley, 8 ianuarie 1935 - 16 august 1977". Această imagine emoționantă a fost, de asemenea, un tribut adus fiicei lor, Lisa Marie Presley, care a trecut și ea în neființă, scrie The News Pk.

1. -imagine fara descriere- (priscilla-presley_11804700.jpg)

Elvis Presley a înregistrat propria versiune a piesei "Always On My Mind" pe 29 martie 1972, la scurt timp după lansarea originală a melodiei de către Gwen McCrae. Momentul a fost unul deosebit de încărcat emoțional, deoarece înregistrarea a avut loc la câteva săptămâni după separarea cuplului Elvis și Priscilla, în luna februarie a aceluiași an.

***

Pe 1 mai 1967, Elvis Presley, Regele Rock 'n' Roll-ului, și-a unit destinul cu Priscilla Beaulieu, iubita sa de mulți ani, într-o ceremonie discretă, dar memorabilă, la Hotelul Aladdin din Las Vegas. Cu toate că nunta a fost relativ restrânsă pentru un cuplu celebru, a rămas una dintre cele mai comentate nunți din istorie.

În 1959, Priscilla Beaulieu avea doar 14 ani când a fost remarcată de un prieten al lui Elvis într-un restaurant. Acesta i-a facilitat întâlnirea cu Elvis, care pe atunci era înrolat în armată și locuia cu tatăl său în Wiesbaden. „Am purtat o rochie marinărească simplă, pentru că nu-mi venea să cred că e adevărat”, își amintește Priscilla mai târziu.

3. FOTO: Ager... (priscilla-presley_41002600.jpg)

FOTO: Agerpres

Cererea în căsătorie. Nunta

În preajma Crăciunului din 1966, Elvis a cerut-o pe Priscilla în căsătorie în dormitorul lor, oferindu-i un inel de logodnă cu un diamant de trei carate și jumătate, înconjurat de 20 de diamante detașabile, creat de bijutierul Harry Levitch din Memphis. „Totul a fost foarte relaxat”, povestește Priscilla, care își amintește că Elvis i-a arătat inelul într-o zi și a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el.

„Mai mult ca oricând”, i-a răspuns ea. La scurt timp după ceremonie, Elvis glumea că: „Ei bine, cred că era timpul. Cu viața pe care am avut-o, am decis că cel mai bine ar fi să aștept”.

Nunta a fost organizată de Colonelul Tom Parker, managerul lui Elvis, care a adunat invitații la Palm Springs înaintea marelui eveniment.

„Imediat după miezul nopții, pe 1 mai 1967, nuntașii au ieșit pe furiș pe ușa din spate a casei lui Elvis din Palm Springs, au sărit peste zidul din curte și au urcat într-o mașină pentru a se îndrepta spre aeroport. Elvis a primit împrumut avionul privat al lui Frank Sinatra pentru această ocazie”, își amintește prietenul din școală al lui Elvis, George Klein, scrie Vogue.

Articole similare

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Află în articol care sunt concertele din acest weekend...


Top citite
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer se face de râs! Cum și-a etalat „superlativele” și a provocat un val de reacții hilare pe internet

Fotografie de la Hannah Gibbs/Pexels

Artistul care a anunțat pe Instagram că și-a înșelat soția și are un copil cu amanta

Captura Facebook

Ce spune Bassam despre scandalul din trafic: A fost un moment de frustrare, recunosc, trebuia să mă abțin

Captura Youtube

Tito Jackson, membru The Jackson 5 și fratele lui Michael Jackson, a murit

Avertizare meteo ANM de lapoviță, ninsori şi ploi în toată țara

Ninge ca în povești în România

Foto: Pexels.com

Furtuna Boris face prăpăd și-n Europa: Morți în mai multe state, mii de evacuați


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cutremur de 5,5 în România

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 a avut loc în România, în urmă cu puțin...

Donald Trump a declarat că o urăște pe Taylor Swift

Donald Trump a declarat public că „o urăște pe Taylor...

Nicki Minaj anunță albumul Pink Friday 3

Nicki Minaj se pregătește să lanseze noul album 'Pink...

pixel