Giorgia Meloni s-a despărțit de partenerul ei. Iată motivul pentru care a făcut acest pas
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Prim-ministra Italiei a hotărât să pună stop relației de 10 ani pe care o avea cu omul cu care are un copil.

Şefa guvernului italian, Giorgia Meloni, a anunţat vineri sfârşitul relaţiei cu partenerul ei de viaţă şi tatăl fiicei sale, jurnalistul Andrea Giambruno, după ce conversaţiile cu tentă sexuală pe care acesta le-a purtat cu o colegă au ajuns în presă, fiind difuzate în cadrul unui program de televiziune, transmite EFE.

"Relaţia mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape zece ani, se încheie aici", a scris pe reţelele de socializare Meloni, care a publicat o fotografie în care apare alături de fostul ei partener şi de fiica lor.

În mesaj, Meloni adaugă: "Îi mulţumesc pentru anii minunaţi petrecuţi împreună, pentru dificultăţile prin care am trecut şi pentru că mi-a dăruit cel mai important lucru din viaţa mea, fiica noastră Ginevra". Însă "drumurile noastre s-au despărţit de ceva vreme" şi "a venit timpul să luăm act" de acest lucru, adaugă ea.

"Voi apăra ceea ce am fost, voi apăra prietenia noastră şi voi apăra, cu orice preţ, o fetiţă de şapte ani care îşi iubeşte mama şi îşi iubeşte tatăl, aşa cum eu nu l-am putut iubi pe al meu. Nu mai am nimic de spus despre asta", a mai scris Meloni, al cărui tată a abandonat-o când era mică.

În final, Meloni adaugă: "Toţi cei care sperau să mă slăbească lovindu-mă în căminul meu să ştie că, oricât de mult speră picătura de apă să străpungă piatra, piatra rămâne piatră şi picătura este doar apă".

Programul de televiziune satiric 'Striscia la Notizia' a difuzat în ultimele două zile conversaţiile pe care Giambruno, prezentatorul emisiunii 'Diario del giorno' (Jurnalul zilei), le-a purtat cu o colegă de muncă.

În această conversaţie, Giambruno poate fi auzit spunând lucruri precum: "Pot să mă ating în timp ce vorbesc cu tine?", "Eşti logodită?" sau "Eşti o persoană deschisă la minte?" "Ştii că eu şi ... (numele nu a fost difuzat pe post - n.r.) avem o poveste? Tot Mediasetul o ştie, acum o ştii şi tu, dar căutăm un al treilea participant pentru că facem triouri, chiar cvartete cu..., continuă Giambruno.

Mediaset este compania italiană de media fondată de defunctul Silvio Berlusconi, fost premier şi aliat al Giorgiei Meloni.

Giambruno o întreabă din nou pe colegă dacă se va alătura "grupului de lucru", iar când femeia răspunde afirmativ, îi spune că trebuie să le dea "ceva la schimb". Femeia, a cărei identitate nu este cunoscută, întreabă dacă există "un test de aptitudini", iar Giambruno răspunde că testul constă în participarea la activităţi sexuale.

Articole similare

Mario De Mezzo, ales preşedinte al PNL Slatina

Mario De Mezzo a fost ales miercuri seara preşedinte al...


Top citite
 Kanye West / Ilustrație: Oana Pavelescu

Kanye West susține că Adidas îl dă în judecată pentru 20 de milioane de dolari

Revelionul 2024 - Numărul zilelor libere pentru Anul Nou

La fiecare patru ani: Patru lucruri de ştiut despre 29 februarie

Prințesa de Walles / FOTO: https://www.facebook.com/kateprincessofwales/photos

Unde este Kate Middleton? Au izbucnit teorii ale conspirației sălbatice

Pexels/Fotografie de la Milan: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-culinar-delicatesa-manca-4637585/

Franţa interzice denumiri precum ''steak'', ''escalop'' şi ''jambon'' pentru produsele vegetale

Vedetele care au refuzat să joace în filmul lui Jennifer Lopez, This Is Me

Vedetele care au refuzat să joace în filmul lui Jennifer Lopez, This Is Me

Ozzy Osbourne / Captură Youtube Backgrid

Ozzy Osbourne reflectează asupra faptului că i-a ținut piept lui Kanye West


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel