Puya, sincer despre trecutul său: Primul contract l-am semnat la 17 ani
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de hip-hop din România, Puya, a răspuns la o întrebare care stârnește adesea curiozitatea fanilor săi: ce joburi a avut înainte de a deveni celebru?

Într-un interviu recent postat pe Instagram, celebrul artist de muzică hip-hop, Puya, a răspuns la întrebarea multor fani cu privire la joburile pe care le-a avut înainte de a-și începe cariera în muzică. Răspunsul său a fost direct și clar: "Nu, n-am avut niciun job înainte de a fi cântăreț".

Puya a explicat că și-a început cariera muzicală foarte devreme, ceea ce nu i-a lăsat timp pentru alte ocupații. "Am început destul de devreme. Primul contract l-am semnat la 17 ani și muzica o făceam de pe la 15, adică n-am avut când să am un job", a declarat artistul.

Totuși, Puya nu a fost complet lipsit de activități înainte de a deveni faimos. Acesta a povestit cum obișnuia să-l ajute pe tatăl său în diverse activități: "Îl mai ajutam pe tata din când în când, când mai avea nevoie de mine, când suda sau când făceam chestii de genu' ăsta", a spus Puya.

Experiențele alături de tatăl său i-au oferit lui Puya o perspectivă clară asupra muncii fizice, dar și o realizare importantă. "Mi-am dat seama că nu e de mine munca fizică", a concluzionat artistul, subliniind astfel că drumul său în muzică a fost alegerea potrivită.

Dragoș Gărdescu, cu numele de scenă Puya, (n. 22 iulie 1979, București, România) este un rapper român, interpret de muzică hip-hop (respectiv rap), abordând, după despărțirea trupei La Familia, și genul hip-pop, iar în anul 2017 revenind, odată cu reunirea formației, la vechiul tip muzical. A devenit cunoscut ca membru al formației La Familia.

Articole similare

Top citite
Foto: Youtube Erika Isac

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Andreea Bălan și-a iertat tatăl pe scenă, într-un concert la Sala Palatului

Foto: pexels, Diego Sandoval

Un parc marin, criticat pentru rechinul său fals

Mariah Carey /Instagram

Mariah Carey pe cale să lanseze albumul secret de grunge din anii '90

Bucureștiul se pregătește pentru frig! Află când vin ninsorile

Bucureștiul se pregătește pentru frig! Află când vin ninsorile

Photo by Kevin Malik/Pexels

Cât timp poți păstra carnea la congelator fără a-și pierde gustul



Cele mai noi articole

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...

Kendrick Lamar domină 2024 BET Hip Hop Awards

Kendrick Lamar a avut parte de o victorie impresionantă...

Un parc marin, criticat pentru rechinul său fals

Vizitatorii unui parc marin din China şi-au exprimat...

pixel